Chamomile tea moze da se nadje u svakom marketu i od raznih proizvodjaca. Krueger (Ralphs) ih uvek ima. Caj od sipka je Rose hip ili Dog Rose ili Rosae Caninae tea. Beli slez je marshmallow root tea. Uvin caj je je uva ursi ili Arctostaphylos uva-ursi, pa s obzirom da su ga indijanci pravili tradicionalno ja mislim da ce pre ovde da ga prepoznaju kad pitate za Bearberry tea to treat inflammation of the urinary tract. Sve ovo moze da se nadje i u
Whole Foods radnjama kojih ima u celoj USA, i u svakoj drzavi. Oni imaju i homeopathy sekciju, gde se mogu naci drops od svih tih biljaka za razne simptome i takodje u toj sekciji imaju i razne cajeve i specijaliste koji ce se snaci kad im date latinski naziv biljke koja vam treba. Takodje sve ovo, i jos mnogo drugog naseg mozete naruciti preko indo-european section na Amazon-u, ako nista drugo. Meni se jos nije desilo da ne nadjem ono sto mi treba, cak mi je neko pomogao i da nadjem Milford cajeve (moje omiljene) iako im Lipton ne da da se probiju na ovom trzistu. Eto, i da ne budem vise mirodjija.....ajd' zdr'o.