Citat:
Prvobitno poslao korisnik lala
ne morate imati toliku netrpeljivost prema privatnim faklutetima,neki cak imaju i dobar program a kako se prolazi ispit zavisi od profesora do profesora,ti si platio pa ako hoces nesto da znas ti uci,a sto se tice ljudi na direktorskim mestima ili slicno oni su tamo jer su snalazljivi,nemojte da budete kivni na tudji uspeh,jer kao i uvek nije bitno ko je sta zavrsio vec kako se snasao. 
|
Ja ne mogu biti "kivan" na neciji uspeh kada sam sasvim zadovoljan sopstvenim, niti sam pisao o tome. Nije mi jasno kako niste shvatili poentu kada je ona tako ocigledna. Nisam ja netrpeljiv prema privatnim fakultetima, nego sam kivan zbog negativne selekcije koja nikada nije bila gora.
Sto se tice direktorovanja, tu sam se odlicno snasao te sam direktor sopstvene firme i nemam problema sa nekim "tudjim uspesima", ali tu ste takodje promasili temu u potpunosti.
I samo da se osvrnem na meni potpuno stran nacin razmisljanja (ovde odomacen), direktor ne treba da bude "snalazljiv" da bi postao direktor, nego treba da se pokaze i dokaze, pa da tako postane direktor. Nije neka tamo firma reality show, pa da se vrednuje snalazljivost. Ako je blizu pameti da nekome prvo radno mesto bude direktorsko, onda se mi uopste ne razumemo.