Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns
Odgovor je krajnje jednostavan, druge drzave investiraju pare u ta okupljanja i ocuvanje tradicije. Nasu drzavu zabole za to. Generalno, i kada ima ta okupljanja, to je parada kica, religije, narodnjaka i majci sa karadzicem i mladicem. Kojim ce meni bre to u zivotu? Ja sam od toga pobegao.
Uostalom i ovaj forum je neka zajednica ljudi koji imaju slobodnu volju da se druze sa kime hoce i pomognu kome god hoce. Ne oseca niko nikakvu potrebu da "mora". Mnogi su meni pomogli. Isto smo se tako druzili i okupljali xy puta.
|
Mozemo mi da pobegnemo od Srbije i od tog nacina zivota ali ne moze Srbija da pobegne iz nas.Jednostavno zato sto smo previse proveli vremena u takvom okruzenju i sad ne postoji takva gumica koja moze da izbrise to iz glave ili da kazem ne postoji zamenski cip da se zameni.
Bezanje od svog identiteta je pogubno u ovakvim sredinama kao sto je USA, ma koliko to zvucalo glupo.
Ma koliko te nervirali narodnjaci, ili takav nacin zivota covek treba da uzme ono najbolje iz svog indetiteta i da primi od Amera ono sto misli da je dobro kod njih.
nazalost kod nas pametni ljudi ne mogu da prodju i da dodju do izrazaja i to je tragedija ali svi vi koji poticete sa nasih terena zamislite se malo to sto ste se formirali u takve ljude kakvi ste sad da li su to uradili vasi roditelji koji su vas podrzavali i izveli na takav put ili su vas oformili u takve licnosti ovi Ameri i njihov sistem.
S toga drzim da kavi god da smo bolji smo od njih (prirodnije zivimo i funkcionisemo) a sad sto to ne moze da dodje do izrazaja u sredinama odkud dolazimo to je druga prica.
Slazem se da treba da se ulaze u okupljanja nasih ljudi, koja drzava da ti ulaze u okupljanja jel ona Srbija u kojoj je plata 300 eura odkud da oni uloze u to majke ti, s toga je paradoksalno traziti nesto od takve svoje drzave da nesto uradi dovoljno je i to npr. sto su onim Nasticima pomogli i sto su se zauzeli za njih zar to nije human i veliki gest jedna male siromasne i napacene zemlje.