Citat:
Prvobitno poslao korisnik drolma
DR Sima i Dragan bg nisu uopste pripadnici lgbt populacije.
|
Ali je Sima zato peder na kvadrat, vidi sta je napravio od ovog postenog foruma.

Oprosti druze, ovo je bilo jace od mene. Salu na stranu,
dosta puta sam pokusavao sebe da vratim u vreme dok sam ziveo u Srbiji u nadi da cu naci odgovor na pitanje kako sam u to vreme posmatrao naizgled nepostojecu gej populaciju u Srbiji. I nisam uspeo nista drugo osim da sebe ubedim da ih cak ni tada nisam mrzeo. A onda sam dosao u Chicago. I moje nepostojece misljenje se itekako promenilo. I itekako sam shvatio koja su to prava za koja se oni bore, i itekako sam poceo da ih podrzavam u toj borbi.
Kao sto su neki clanovi vec napisali savet za one koji dolaze u Ameriku, probajte da se otarasite svih predrasuda. Nikada ne znate na koga cete i kada naleteti i kako ce vam ta osoba promeniti zivot.
I savet za sve slobodne muskarce, ako vam se ukaze prilika da izadjete u neki bar sa gej osobom bez razmisljanja prihvatajte. Oni su najbolji "wingman" koje cete ovde naci.

Pogotovo ako izlazite u straight barove. A ako je neko gej mesto, opet nema veze i tamo ima devojaka koje su tu ili da ih niko ne bi smarao ili da bi se lepo provele, a vi ste onda jedina alternativa koju imaju.

I bez brige da ce bas vas neko od gej populacije da smara. Oni vas ne zele! Ili mozda ja pocinjem da gubim svoj seksepil.