Evo i ja da se javim da sam zavrsio sa lekarskim u Smiljanicevoj. To mi je bilo blize gde zivim tako da sam lako izabrao. Uglavnom je kako su i ostali pricali. Dosao u 9:15. Starija gospodja koja verovatno ima ulogu birokrate mi je uzela pasos i sliku, nesto popunjavala i rekla da sestra malo kasni jer je lose vreme. U medjuvremenu je nestala struja. Vrlo brzo sestra koja je jos starija od birokrate dolazi i njih dve zajednickim snagama nadju svecu i to su proglasili za radno svetlo. Mene su postavili pored prozora i svece da bude sto vise svetla za vadjenje krvi! Meni pritisak polako skace jer u onom mraku se ni ruka ne vidi a o veni da i ne pricam

Na svu srecu, struja je dosla i pristupili smo vadjenju krvi. Izvadila je ono gumeni crevo iz tasne kao da je ne daj Boze narkoman i pocela da napipava venu. Ja sam okrenuo glavu i pomolio se, ali mogu reci da je sve proslo ok. Otisao u susednu ullicu i slikao pluca i sve to zavrsio do 10h. Vratio sam se u 2 kada je i doktorka stigla, ali je birokrata vec otisla. Gomila kratkih pitanja kojih ima i u ranijim postovina, skidanje do gole koze, tezina, visina.... Primio sam jednu vakcinu, mmr jer sam tetanus primio pre par godina i kostala je 3000 RSD. Ne znam zasto sam ocekivao oko 2000, ali mozda dve mozda dve kostaju 4000, a jedna 3000. Ili je to slobodna procena doktorke u datom trenutku

Sve to traje 10ak minuta, uzeo sam papire koje je doktorka stavila u kovertu i to je uglavnom to.