Citat:
Prvobitno poslao korisnik dragan77
Pozdrav svima.Ja sam jedan od dobitnika GC i trebao bih da putujem u januaru na Floridi St.Petersburg, e sad bih da pitam u vezi diplome srednje medicinske smer zubni tehnicar jer moja zena je to zavrsila u Crnoj Gori.Dali postoji neka varijanta za posao tamo i sta bih trebao uraditi pre odlaska.
Unapred hvala.
|
Diploma srednje medicinske je samo ekvivalent "high school". Kao zubni tehnicar nece moci da dodje do licence osim ukoliko ne krene ponovo u skolu za to, a tu racunaj bar 4 semestra.
Moze uvek da se nadje posao kao Dental Assistant. Za to ne treba u principu nikakva skola, na dosta mesta obucavaju na poslu tokom orijentacije. Ali tu ne racunaj na platu. Ovde u CHGO to je placeno minimalno - $9 na sat.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SRBghost
Ako sam ja dobro shvatio (citajuci postove od pre) ne moras nista da radis, posto se za to tamo mora skolovati ispocetka. Ali, Magelan je mnogo iskusniji u tome...
|
Vecina ljudi ovde ne zeli ili prosto nece da cita ili prosto ne veruju da ni jedno od nasih zanimanja u zdravstvu sa srednjom skolom apsolutno nije priznato pa cekaju da dodju ovde da bi se sami uverili...