...
Ne razumem potrebe vas mnogih koji uvek morate da odgovarate sa konstantnom drskoscu. Ja dosla ovde pre dve godine prvi put i sva uzbudjena,puna neke nade i entuzijazma odmah postavila pitanje i umesto da naidjem na nekoga ko ce iole da mi pruzi malo nade i iole me uputi i kaze "sve ti pise u toj i toj temi" i "ovako i ovako radi forum"(posto dodjoh prvi put nisam znala sve sta i kako)ja naisla na negativnost,koja me nekako ubedacila u trenutku i koje je meni izgledalo kao da se neko dere na mene. Sad kad vidim taj post,smesno mi,jer ga ne shvatam tako i licno. Navikne se covek da su ovde ljudi neki konstantno negativni i nervozni. Ako nemate odgovor na dato pitanje bolje lepo ili ignoristite pitanje ili uputite nekog. Stvari kao "IMAS OVDE SVE,NADJI SAM,NECU JA DA TROSIM SVOJE VREME NA VAS LENJE i MALTENE RETARDIRANE" nece ama bas nikome da pomogne. Paf,vec je izgubljeno vreme na pisanje hejt posta umesto na neki dobronameran savet. Vidim ljude koji svake godine ovde postave isto pitanje(jer,jel,svaki dan dolaze novi) ali boze moj,prvi put su dosli i ne znaju kako ovde things work i treba im koja smernica, iako ih smatrate glupim i nepotrebnim pitanjima..
"A quitter never wins and a winner never quits."
"Don't wait. The time will never be just right."
|