![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Dakle
- DSP-122 - DS-230 - Stranica sa bar kodom, you have been selected - Dve fotografije 50x50mm i to je to? ![]() Da li se potpisujuju formulari ili se samo upisuje ime tastaturom? |
|
|||
|
|||
![]()
Ako ideš sam da to je to. Ako imaš ženu ili djecu onda za svakog člana dodaješ još po 2 fotografije i po jedan (njihov) DS-230
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma sam planiram da idem, a sta je sa potpisom jel potpisujem ili samo upusujem kompjuterski ime i prezime?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mislim da se nista ne pise rucno u ovom krugu! Sve na kompu.
Tek se u ambasadi svojerucno potpisuje ali najbolje da potvrdi neko iskusniji ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Imam ja jedno pitanjce koje me muči - prošle godine sam napuhala dok sam vozila, presuda došla 18.1. ove godine, oduzeli mi vozačku na mjesec dana )prvi prekršaj).
Jel ja to moram napisati tamo u ds-230 pod "have you ever been charged, arrested..."? Ako da (a pretpostavljam da moram) - jel to misdemeanor, felony ili offense? Kako to napisati? Molim nekog da pomogne... ![]() Last edited by MissCynic; 05.05.2011 at 01:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Neka me isprave iskusniji ako gresim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nista ne pises, cista si kao suza ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ocito sam na pogresnom mestu,postavila pitanje,pa ga ponavljam ovde i prihvatam kritike
![]() Narode pomazite! Moj sin i ja smo izvuceni - znaci 2 prijave(poslate i izvucene)Zajednicka nam je nesto visi broj,pa smo mislili da saljemo samo nju. Ali,potpuno sam osasavela od svega i plasim se da nesto ne zeznem.Jasno je da on dobija sve papire preko mene,kao glavnog nosioca,pa i green card,iako ima 19 godina? Ili da saljemo i njegovu samostalnu? (prosle godine je ispunjavao uslov za apliciranje,jer je zavrsio SSS i tada je imao 18,sto je nebitno)Bojim se da ne dupliramo nesto.... Verovatno ce ovo da izmami osmehe,ali molim vas pomazite kod ovog rebusa,pre nego posaljem vec spremnostvarno,ne znam sta mi je E,i jos nesto,puno hvala |
|
|||
|
|||
![]()
Čista ko suza
![]() Hvala puno Nadja i Zeljko!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ne znam zasto bi slali obe.Ako idete zajedno,a narocito ako tvoj sin nece ici pre tebe sam,zasto bi slao svoju prijavu. Jednostavnije je da sve obavite na jednoj prijavi.Jedna koverta,isti datum intervjua,zajedno na intervjuu itd. To je moje misljenje. ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
2012 prijave - Pitanja u vezi sa obrazovanjem i popunjavanje formi | IvanS | Prva koverta | 12 | 23.05.2012 13:06 |
Rešen Problem oko Popunjavanja Formulara DSP-122 i DS-230 | Johnny | Prva koverta | 19 | 09.03.2011 01:41 |
Pitanje u vezi kopija formulara | mariags | Prva koverta | 8 | 25.05.2008 15:26 |
Izvučen početkom maja (98xx) - Imam višak formulara?! | Marko | Prva koverta | 2 | 09.05.2006 19:16 |
![]() |