![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
U Beogradu ne traže prevod diploma, kao ni ostalih dokumenata, ukoliko su na ovim da tako kažem regionalnim jezicima ili na engleskom, ali ako je neko završio školu / fakultet npr. u Franuskoj i ima diplomu na francuskom, onda treba. Takođe, nije potrebna ni overa kopija, zato što se nose originali na uvid, a i logično je da će osoba koja radi pregled dokumenata da vidi da su kopije verne originalima. Čini mi se da je čak neko pre nekoliko godina poneo samo originale na intervju i da su mu oni tamo sami iskopirali i vratili originale, ali to iskreno ne savetujem da se radi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Iskreno, mene ne bi iznenadilo ni da osoba koja se javila nije baš 100% upućena, pa joj je ovako bilo lakše i sigurnije da kaže da treba, nego da rizikuje i da napravi problem, ako kaže da ne treba. Inače, dešavalo se već da ljudi dobiju polu tačne, da ne kažem čak i netačne informacije iz ambasada.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na informacijama.
A interesuje me, vidio sam sa mi u papirima pise da zivim u ulici broj 9, a ja sam u DS naveo BB(bez broj) je li to greska ? |
|
|||
|
|||
![]()
Nije, nemoj da brines zbog toga. I ja sam bio skoro isti slucaj.
|
|
||||
|
||||
![]()
Kaj se tiče prevoda diploma? Nisam doduše dobitnik (-još nisam) ,al' bi me zanimalo što ako su diplome visokih škola već prevedene, odnosno imam na materinjem jeziku i stranom, odnosno dobio sam od faksa nakon završetka i diplomiranja.
Nosim sam ovjerene kopije? |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo,da li se potvrda vadi iz policije da nismo laznjavani ili iz ministarstva da nismo osudjivani? Za KCC sam slala samo ovu iz ministarstva,bila je prihvacena.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li mi mozete reci koji broj treba da kazem pri zakazivanju ljekarskog. Oni mi kazu blg broj,ali ja to nigdje nisam uspjela da pronadjem.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nasla sam za ovo blg. Uglavnom moze samo ds260 da se ponese na ljekarski. Bez toga blg broja
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |