![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Uz ovo sto je Zeljko rekao dodao bih da je ova lutrija tek sad postala dobitak na sedmici jer se svake godine smanjuje broj dobitnika sa nasih prostora. Neki ljudi imaju dugogodisnje ucesce i pamte kada je iz Srbije izvlaceno 600 dobitnika godisnje, ali verovatno ti o tome ne znas nista kao novi ucesnik. To nije bas malo ljudi i sanse su bile "solidne" a ne ravne dobitku na sedmici kako ti kazes. Ljudi ne bleje ovde tokom cele godine samo sto su ubedjeni da ce oni dobiti, nego i da cuju neke korisne informacije, neke pozitivne zivotne price koje ulivaju zivotnu energiju i onima koji ostaju ovde u Srbiji da zive. Veruj da nekim dobitnicima ne bude dovoljan period za cimanje i informacije ako su totalno neinformisani od izvlacenja pa do odlaska tih 6-12 meseci. Nekima taj period jedva bude dovoljan da prikupe potrebnu dokumentaciju za ambasadu, a o radu na tome da se sto bolje pripremi teren za dolazak u Ameriku da i ne govorim. Ljudi sa foruma su tu u prednosti jer ukoliko budu izvuceni odmah uskacu u pravi kolosek.
Ja cu licno pre potrositi vreme na ovom forumu (bez obaveze da ga moram posetiti svaki dan), nego recimo na Facebook-u ili uz TV zbog nekog rijaliti programa ili politicke emisije. Ipak treba imati samokontrolu i ocekivanja oko dobitka na lutriji svesti na razumnu meru. Treba ziveti u nadi za dobitak ali i truditi se da nam svaki novi dan tu gde jesmo daleko od Amerike osvane srecniji i uspesniji. Last edited by mijan; 24.05.2012 at 22:39. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Niksovac;29831]Ljudi bre vi niste u vinklu.. citam ove postove i ne verujem.. da neko zasniva svoj zivot na nekoj lutriji!? ma kakva ona bila to je lutrija.. najverovatnije neces dobiti, kao sto nece niko od nas dobiti ni 7 na lotou, a mozda i hocje! e ako se to desi onda se cimaj, kombinuj, informisi, itd.. a ne da razglabate ovde godinu dana, ispostavi se na kraju u prazno.. posalji to u oktobru i ako izvuku, izvukli su ako ne, nista.. pa ima i drugih nacina da se ode preko.. stisni .... pa zapali.. a ne da posecujete ovaj forum, kako videh i po dva tri puta dnevno!!! ni za sta bukvalno.. ne bih nikoga da vredjam naravno al osvestite se, ima zivota i van ove price.. tj. neki ovu pricu shvataju pogresno, preozbiljno!
Pozdrav[/QUOTE] Ja bih samo pitao nesto, jel ovdje neko nekoga tjera da svraca na ovaj forum? :wtf: Posto su svi ovdje dobrovoljno, onda ne vidim potrebu za tvojim komentarom. Ako ti se ne svidja, ne svracas i sve OK. A onda kad nekog u maju pogodi ta 7-ica kako kazete, e onda nema vremena da cita forum i onda postavlja ponovo ista pitanja koja su vec objavljena i objasnjena na ovom forumu i onda dodje do ljutnje kad ljudi nece da mu odgovore. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Niksovac;29831]Ljudi bre vi niste u vinklu.. citam ove postove i ne verujem.. da neko zasniva svoj zivot na nekoj lutriji!? ma kakva ona bila to je lutrija.. najverovatnije neces dobiti, kao sto nece niko od nas dobiti ni 7 na lotou, a mozda i hocje! e ako se to desi onda se cimaj, kombinuj, informisi, itd.. a ne da razglabate ovde godinu dana, ispostavi se na kraju u prazno.. posalji to u oktobru i ako izvuku, izvukli su ako ne, nista.. pa ima i drugih nacina da se ode preko.. stisni .... pa zapali.. a ne da posecujete ovaj forum, kako videh i po dva tri puta dnevno!!! ni za sta bukvalno.. ne bih nikoga da vredjam naravno al osvestite se, ima zivota i van ove price.. tj. neki ovu pricu shvataju pogresno, preozbiljno!
Pozdrav[/QUOTE] Ne tupite više sa tom sedmicom na Loto-u, :udri: jer se ovde ne izvlači jedan učesnik, već više njih, i druga stvar, kad njih 300 godišnje bude izvučeno, pa zašto da se ne nadam i ne verujem da ću ove, sledeće, treće godine biti i ja među tim dobitnicima? Pozdrav i tebi. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=RockBett;30482]kad njih 300 godišnje bude izvučeno, pa zašto da se ne nadam i ne verujem da ću ove, sledeće, treće godine biti i ja među tim dobitnicima?
[/QUOTE] Zato sto vrlo verovatno da neces biti medju tih 300, vecina nece, a svoj zivot ces opteretiti necim sto od tebe ne zavisi, pa na kraju razocarenje jos teze padne. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Mirko86;30485]Zato sto vrlo verovatno da neces biti medju tih 300, vecina nece, a svoj zivot ces opteretiti necim sto od tebe ne zavisi, pa na kraju razocarenje jos teze padne.[/QUOTE]
I šta sad? Da svi kolektivno odustanu jer 'vrlo verovatno neće biti izvučeni'? Kad bi tako bilo, lutrije ne bi ni postojalo. I zašto misliš da se ja opterećujem? One or another way.. Ne oslanjam se na GC isključivo. Butthurt. :drool: |
|
||||
|
||||
![]()
naletio na članak iz wall street journal od prošle godine iz 11 mjeseca, kad bi bar bilo....
Only eight million people tried to win a green card in the latest U.S. diversity-visa lottery, the State Department said, compared with a record 15 million last year. That figure could slide further in coming years, because the Senate recently passed a measure to charge a fee for entering the electronic draw, starting with next year's drawing. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=johnny_nyc;30509]naletio na članak iz wall street journal od prošle godine iz 11 mjeseca, kad bi bar bilo....
Only eight million people tried to win a green card in the latest U.S. diversity-visa lottery, the State Department said, compared with a record 15 million last year. That figure could slide further in coming years, because the Senate recently passed a measure to charge a fee for entering the electronic draw, starting with next year's drawing.[/QUOTE] Koliko ja znam, i ove se godine prijavilo nekih 15 milijuna, ali ih je pola u startu diskvalificirano. Tako da će se sad u novembru opet prijaviti 15m, osim ako odmah ne krenu simbolično naplaćivati ( da bar hoće primat gotovinske uplate) |
|
|||
|
|||
![]()
Nama sa Balkana vise uopste nije bitno koliko se ljudi prijavi (znamo da se prijavi veliki broj stanovnistva iz balkanskih drzavica) nego cemu vodi ovo smanjenje broja dobitnika sa nasih prostora?! Ej bre smanjuju svake godine. Zamislite drzave kao sto su Srbija sa 7, ili BH i Hrvatska sa 4 miliona stanovnika a imamo vec sad samo po 200+ dobitnika iz Srbije ili 40 dobitnika iz BH i Hrvatske. Zar je uopste bitno koliko se ljudi prijavi kada nas nema na listi dobitnika ili nas je sve manje?! :no:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=AllenJohnJohnson;30519]Koliko ja znam, i ove se godine prijavilo nekih 15 milijuna, ali ih je pola u startu diskvalificirano. Tako da će se sad u novembru opet prijaviti 15m, osim ako odmah ne krenu simbolično naplaćivati ( da bar hoće primat gotovinske uplate)[/QUOTE]
Kako o cemu...amalo malo o naplacivanju. Pobogu ljudi ko vam je usadio tu ideju? Americka vlada ce da naplacuje prijavu za G.C. koju ni tad nije sigurno da ces dobiti??? Mislim...da li to ima smisla...meni je strahovito glupo i jezim se kad mladi ljudi lupetaju gluposti....ajd sto moramo slusati dede i babe ali dajte malo intiligencije! Bez zamerke, nisam lose mislio sem sto ne volim lupetanja jer ne vode nicemu! |
|
|||
|
|||
![]()
Da ima nesto od naplacivanja vec bi to objavili. Mada oni nigde ne zure mozda ce naplacivanje (ako uopste bude od toga nesto) objaviti i 10 dana pre prijave. Pricu o uvodjenju naplacivanja je neki ocajni ucesnik provalio i sad se siri prica i masta o tome jer bi sanse bile na taj ancin vece. Ja nigde zvanicno nisam video da bilo ko pominje naplacivanje kao ozbiljnu soluciju od strane zvanicnika. Pustite price ovaj zvanicnik, kongresmen rekao u tom i tom clanku trebalo bi naplatiti, nadam se, itd. Nema ozbiljnog zvanicnog predloga za to u siroj formi, osim predloga nas forumasa. :)
I sa naplacivanjem sanse za dobitak se nece silno povecati jer kako su krenuli da smanjuju broj dobitnika na godisnjm nivou realno je da neke ex-yu drzave izbace sa liste u narednih 5-6 godina. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |