![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Iskreno, slika deteta je verovatno u pitanju formalnost. Deca toliko mala izgledaju skoro isto, a menjaju izgled dok ste rekli keks, te im je svaka slika u suštini beskorisna za bilo kakvu identifikacionu upotrebu. Mada ne bi bilo loše da se proveri pa da i to eto saznamo, sigurno će uštedeti gomilu vremena roditeljima :)
|
|||
|
|||
|
jel moze ko da mi pomogne da stavim sliku u paravu rezoluciju i velicinu.. jer meni neto ne ide... hvala unaped..
|
|
|
|||
|
|||
|
uspela da sredim sliku.. :) nadam se da ce biti dobitna :)) :1081:
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=mylyca;25870]jel moze ko da mi pomogne da stavim sliku u paravu rezoluciju i velicinu.. jer meni neto ne ide... hvala unaped..[/QUOTE]
Vidim da je sredjena slika. Srecno i sve najbolje! |
|
|
|||
|
|||
|
možda ovo pomogne
[url]http://travel.state.gov/visa/visaphotoreq/photoexamples/photoexamples_5331.html#headposition[/url] |
|
|
||||
|
||||
|
da li je neko, od iskusnih forumasa, voljan da mi cekira slike prije nego ih upotrijebim? :)
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=SevenByEight;25933]da li je neko, od iskusnih forumasa, voljan da mi cekira slike prije nego ih upotrijebim? :)[/QUOTE]
nije tako teško, ako nisi do sad požuri jer prijava ističe uskoro.Mogao bih da ti pomognem oko slike |
|
|
||||
|
||||
|
baxi, forumas jovke mi je pogledao slike i kazu da je sve ok sem velicina slika koja prelazi 240 kb. sad ne znam sta sa tim da radim
|
|
|
||||
|
||||
|
i, do kada tacno traje prijava? zar kraj nije sjutra ujutro?
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=SevenByEight;25936]i, do kada tacno traje prijava? zar kraj nije sjutra ujutro?[/QUOTE]
do sutra jeste ali nemoj da čekaš baš zadnju minutu, 240 kb je baš knap, kad bi samo malo manje bilo,.Proveri je prvo na Validator-u, ako on pokaže da je ok onda nema problema. Moja slika iznosi 195 kb i prošla je prijavu bez problema. |
|
|
|