![]() |
|
|
|||||||
| Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
| Vodič za emigrante » Kako naći najpovoljniji let za Ameriku » Bitni linkovi | ||||
| 10 korisnih saveta za kupovinu jeftinih avionskih karata | Kupovina karata - AGENTI | Kupovina karata - ONLINE | Kuponi i sniženja | |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
I vidi direktno na sajtovima avio kompanija.
U mom slučaju LOT je bio najjeftiniji za let iz Bg. Ukoliko želiš da letiš još jeftinije, a nije ti problem da odeš do Budimpešte, tada je Aerosvit najpovoljniji. Bili su dosta jeftiniji od agencija, a prošao sam celu listu. |
|
|
|||
|
|||
|
Hvala vam puno! Sada imam neke uputnice kako da tragam.
![]() Poslala sam Biser agenciji neki upitnik za rezervaciju i trebalo bi da mi odgovore. Jedino me buni sto sam u izvestaju na imejl dobila sledece: "Datumi polazaka i povrataka nisu fleksibilni Broj fleksibilnih dana: 15" Nije mi jasno da li sam dobro popunila da datumi jesu ili nisu fleksibilni, znam da od toga dosta moze varirati cena. Zna li neko kakvi su ti ostali aerodromi u Njujorku? Da li moze biti jeftinija karta ako se ne slece na JFK? Turkish airlines ima ubedljivo najpovoljnije karte. Medjutim ta najpovoljnija opcija podrazumeva let preko Istanbula, sa zadrzavanjem od 8h i to tokom noci. Da li je to opasno? |
|
|
|||
|
|||
|
Pogledala sam sada i za LOT, ali najpovoljnija je karta oko 850e, sto je skoro 200 e vise nego preko turkish-a. Doduse cekanje izmedju letova je po 2 sata i nije tokom noci. Koliko moze biti povoljnije iz Budimpeste, da li isplati ici tamo? Mislim, ako razlika nije vise od 100e, glupo je ici sobzirom na to da i put do Budimpeste nesto kosta...
|
|
|
||||
|
||||
|
Da li je opasno biti na aerodromu 8 sati? Vjerovatno. Mogu te ledja ukljestiti ako naglo ustanes poslije 2-3 sata sjedenja, gledaj tamo gdje ciste pod, pa pise da je mokro da se ne okliznes, i ni slucajno nemoj da zaspes, ko zna sta moze da ti se desi.
Za put do Budimpeste, pogledaj agenciju Gea tours koja ima kombi prevoz. Mozes da kupis povratnu kartu jako povoljno. Oni dodju na adresu i voze na zeljenu destinaciju. U tvom slucaju je to aerodrom.
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|
||||
|
||||
|
Da se upisem
evo uzela dve karte za familiju BEG-LAX, sa polaskom 05/24/2012 sa taksama $994 po osobi... jos malo pa mamine kiflice, sarme...pasulj sa rebrima... E da, Virgin Atlantic, znaci presedanje u Londonu, povratak nazad 08/22/2012. Super, super srecna sa cenom imajuci u vidu da je ovo najskuplja sezona, agencija Value Air (naravno ) ja pisem, a oni jos nemaju pojma da stizu za manje od dve nedelje
|
|
|
||||
|
||||
|
Ljudi,ja sam na Aljasku isao preko agencije HRG.Nalaze se bas kod Americke ambasade u Beogradu.Platio sam let 75o eura,spavao free vece u Londonu,u vrhunskom hotelu.I uvek trazite kartu za studenta,ne traze index.Pozdrav
|
|
|
||||
|
||||
|
Iako nisam izvucen, bila mi je agencija BigBlue (izvinjavam se ako deluje kao reklama, ali stvarno nije tako namenjena) i preko Swiss Aira sam nasao za 800€ do Majamija. Tako da ako vam nije problem prosetajte se do agencija, nikad se ne zna sta mogu da vam nadju. Idite u sto vise agencija, jer nikad se ne zna koja agencija, a i preko koje agencije imaju promocije, popuste ili nesto slicno.
|
|
|
|||
|
|||
|
Probajte da nadjete kartu na AIR BERLIN,vise puta sam kupila njihovu kartu za dosta manje novca nego sto je bila ponuda kod drugih...
|
|
|
|||
|
|||
|
Zadnji put sam nasla povratnu kartu do Majamija za 700 eura
|
|
|
||||
|
||||
|
Pa sad, malo odgovora na "padezna"/novinarska pitanja ne bi bilo na odmet... ono tipa kada, kome, cemu, sta...
Cena karte u februaru i avgustu nije ista, samo u odnosu na proslu godinu karte su poskupele 15%, nije isto da li se krece iz BG, ZG ili Budimpeste, a ni da li je karta za period do trideset dana ili duze. "Nasla" sam ja i za $650 BG-LA... bilo nekad, ali nema vise na zalost. |
![]() |
|
|