![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Evo i mi da se prijavimo
Novi smo ovde, Poslali smo papire u Kentacky, ostalo da cekamo i nadamo se da cemo dobiti poziv za interview s' obzirom da imamo prilicno visok case number 51xxx. Inace vec imam ugovor sa jednom IT kompanijom iz USA i radim online za njih skoro godinu dana, a poslace mi i garantno pismo da cu dobiti full-time radno vreme kada dodjem u USA, a takodje imam i rodbinu u USA koja ce mi poslati garantno pismo, tako da se nadam da ce sve to biti dovoljno da pozelenimo Cestitam svim dobitnicima i puno srece u USA.Gruja - Kragujevac, Srbija |
|
|
|||
|
|||
|
case number je bitan i to je to, ne postoji First-come, first-served osnova ...Ali naravno moras poslati dokumenta u valjanom roku, sto se pre posalje lakse je
![]() Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Evo i mi spremamo papire za slanje, popunio sam papire još 100x da ih pregledamo pa šaljemo u Kentaki.
Pretpostavljam, kad si već poslao papire da si dobro upoznat. Slao si formulare DS-230 Part I, DS-230 Part II, DSP-122, sa slikama? Da li je potrebno nešto popunjavati za ženu i dete? Inače ja sam nosioc!!! Hvala na informacijama. Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Koliko te je koštalo slanje papira i sa kojom kur. službom si poslao?
Unapred zahvalan. |
|
|
||||
|
||||
|
Pošaljite papire preko pošte.Košta 270 din,i to je preporučena pošiljka.Stiže tamo za 8 dana najviše.Dobićete šifru i preko nje pratite pošiljku.Zadnji potpis treba da bude TC CAMPBEL,to znači da je stigl.Od dana slanja,posle 20 ak dana pošaljite email KCC,da li je stigla pošiljka i da li je sve OK!
2013EU000239XX 10.10.2011-Poslao prijavu 03.05.2012-Dobio poklon za rodjendan od KCC-a 09.05.2012-Poslao kovertu 16.05.2012-Stigla koverta u KCC 19.04.2013-Lekarski 15.05.2013-Ponovo rodjen 21-22.05.2013-Zagreb-Zurich-Miami(Florida) |
|
|
|||
|
|||
|
Jas sum od Makedonija i izvlecena sum za green card lottery, brojot mi e 533xx sto znaci ke cekam dosta, utre ke gi pratm dokumentite preku posta pa ke vidime, kako sto citam ima dosta sto se so visoki broevi i ne se stignale da zemat viza????Mozno li e i toa ???? Pozdrav do site
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cena bila 270 din. Kazu stize za 4 do 7 dana. Pitao sam, ima i express usluga, stigne kazu za 2 do 3 dana, ali cena je oko 3.500,00 din. Mislim da nema potrebe za tim. Puno srece!
|
|
|
|||
|
|||
|
Novi sam clan, izvukli su me ali mi je visok broj eu00048xxx (srbija) ne znam da li da se radujem ili ne, devojka nije izvucena, pa imam pitanje za ostale clanove foruma,
1. da li je bitno kad se obrasci salju 2. da li ako napisem single, a u medjuvremenu se uzmemo ima i ona sanse za vizu 3. i poslednje, da li i kako da potpisujem formulare? neko nije nista pisao, neko je crnom hemijsom svojerucni a neko nista pa na razgovoru.... Unapred hvala, pozdrav!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Kao što je neko već pisao na forumu, svi idu na intervju jer ima njih dosta što odustanu. Tako da ne moraš previše da se nerviraš. Nigde nisam pročitao da su nekog izvukli, a da ga nisu pozvali na intervju. Ako neko zna nešto više neka napiše.
Moj broj je 38xxx, ja sam već u USA. ![]() Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav ljudi!!!
Evo ja prvi put igrala i eto imala srece!! Zemlja Srbija, Beograd. Broj mi je oko 35000. Sama idem, ispunila sam formulare. Znaci, u koverti saljem DSP-122, DS-230, dve slike koje zakacim, predpostavljam za ovaj Ds-230 jer on ima onaj prostor za sliku? Grujo, ti si najvise pomogao u nesigurnosti, sve detaljno napisano !! Hvala Imam samo jos jedno pitanje, jer ste koristili onu veliku kovertu, da ne bih bas savijala papire? E da, i meni je ono pismo da sam izvucena i bar kod istampano na dve strane, valjda to nije problem Sad mislim da je sve u redu, vrv sutra saljem ![]() Ostalim dobitnicima cestitam od srca
|
![]() |
|
|