![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Ne znam tačko koji je program nešto scan foto ili sl. nije mi na ovom kompu
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Skines program za obradu slika ACDSEE 6.0 Nije potreban license number(postavis 7.dana probnu vreziju) Sa ovim programom (samo za windows xp) mozes da sliku ispravis da bude validna za Green Card.Za windows 7 mozes da pokusas sa Picaso 3.9(veoma je slicnan sa ACDSEE) Nastavljam sa ACDSEE------ Otvoris sliku u programu ACDSEE 6.0 i u gornjem levom uglu imas opciju EDIT MODE. U sledecem prozoru na desnoj strani ima opcija ''RESIZE''-kliknes misem u sledecem prozoru ima na desnoj strani opcija ''WIDIHT'' i ''HEIGHT''. Postavis da slika bude 800x600 i snimis na ''Done''. Kada kliknes na ''Done" vrati te nazad jedna prozor i sada imas opciju ''CORP''-kliknes misem. Otvori se novi prozor i tamo podesavas sliku dok ona ne bude 600x600,a na desnoj strani prozora kontrolises velicinu slike ,odnosno WIDHT i HEIGHT.Na sredini slike imas krst koji treba kad podesis da bude otprilike na vrhu nosa,odnosno na sredini slike. Posle podesavanja slika nije veca od 200.kb.Snimis sliku i postavis ja za GC.Sliku mozes pre postavljanja da proveris u obrazcu za GC da li je validna. Last edited by SEEUSAIC; 19.10.2013 at 20:57. Razlog: Uklonjen link |
|
|
|||
|
|||
|
Link sa .exe ekstenzijom je uklonjen ovoga puta, ubuduce ce celi postovi biti brisani. Molimo vas da ne postujete ovde linkove sa ekstenzijama .rar, .zip i .exe. Sadrzaj linkova u ovom slucajevima ne moze biti proveren pre download, a pomenute ekstenzije su poznate po najgorim virusima i trojancima. Ako smatrate da je neophodno, navedite samo ime sajta ili programa - bez linka, pa koga interesuje neka pretrazuje i neka se snalazi. Hvala na razumevanju.
|
|
|
||||
|
||||
|
Pozzz,
Ako imas Windows 8 probaj srediti sliku u jednostavnijem programu od Photoshop-a. Ja obicno koristim Paint.net aplikaciju. Slicno funkcionise kao Photoshop ali je dosta jednostavnije.
|
|||
|
|||
|
Evo i ja da se javim, treci put prijava, mozda bas ova bude srecna
|
|
|
|||
|
|||
|
Evo i mene....
Prvi put prijavljen i nadam se da vise nece biti potrebe
|
|
|
|||
|
|||
|
Prijavili se moja draga i ja. Ne ocekujem nikakvo cudo, mada se i cuda ponekad desavaju.
|
|
|
|||
|
|||
|
Supruga i ja uspjesno prijavljeni drugi put (dvije prijave), sada smo sa pojacanjem jednogodisnjim sinom.
Srećno svima (pa i nama)
|
|
|
|||
|
|||
|
Da se i mi upisemo! Dvije prijave, suprug i ja, te nasa 2 djecaka.
Sretno svima. Pozz |
|
|
|||
|
|||
|
Evo i mi da se učipimo, muž, sin, ćerka i ja :-D Pa ćemo u maju da vidimo da li će da nas "izvuku iz bubnja"
|
![]() |
|
|
|