![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
da li neko ima informaciju da li ce upste biti lutrije?
Nigde ne mogu da nadjem... Hvala unapred ps. drugi put prijava - druga sreca
|
|
|
|||
|
|||
|
Posla ima,ne brini. Moji priajtelji kazu koji su tamo> za onog ko hoce da radi, ima posla na svakom koraku.
|
|
|
||||
|
||||
|
Prijaviti se naravno i jedva čekamo! Da samo znaju kako nam se stisnulo živjet više ovdje. To će nam biti četvrta prijava. Lokacija u USA? Jedva čekamo da nam to bude problem, posto više imamo rodbine i prijatelja u USA koji nas jedva čekaju, nego u BiH.
DV-2014 - 2 prijave - nazalost DV-2015 - 2 prijave - nazalost DV-2016 - 2 prijave - nazalost DV-2017 - 2 prijave - nazalost DV-2018 - 2 prijave ☹ DV-2019 - 2 prijave 😓 DV2020 - 2 prijave nista DV2021 - 2 prijave cora DV2022 - 2 prijave nista DV2023 - izvuceni 🥰 |
|
|
|||
|
|||
|
Takodje planiram prvi put da apliciram. Uvek se treba nadati najboljem, pa...
|
|
|
|||
|
|||
|
Naišao sam na ovaj post na sajtu američke ambasade u Kataru:
DV 2017 Program DV 2017 Program: Online registration for the DV 2017 Program will open in October 2016. Please check back for updates. :/ Originalno se post nalazi na sajtu http://qatar.usembassy.gov/dvgcl.html |
|
|
|||
|
|||
|
Bas je cudno sto jos nema informacija kad pocinje.
Meni ce biti treci pokusaj
|
|
|
|||
|
|||
|
Evo da se i ja tu prijavim
. Ove godine će mi biti prvi put da se prijavljujem.Svaki dan posjećujem službenu stranicu da vidim kada počinju prijave a ono još uvijek ništa , a uzbuđenje sve više i više raste. Ja ne znam kako ću ja dočekati izvlačenje
|
|
|
|||
|
|||
|
Ćao svima!
I mi Jovanovici planiramo ove godine da se prijavimo za lutriju, po prvi put. Ne polazemo prevelike nade, ali smo uzbudjeni oko ideje ![]() PS. Ustvari moj muž pojma nema koliko sam ja uzbudjena |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Moj muz je kao hladan a znam da potajno polaze nade jer je pre mesec dana odbijen za turisticku. Ovo mu dodje kao druga sansa |
|
|
|||
|
|||
|
Moj muž se takođe nešto previše ne zanima ali sam ja preuzbuđena, non stop visim na forumu
|
![]() |
| Tags |
| dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
|