![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Ja ne znam sta da radim jer sam bas pala u depresiju, toliko sam planirala da sam isla dotle da zapisem sa ikeinog sajta sta bih sve porucila za novi stan, zapisala sam adrese gdje su najblizi super marketi, dopisivala sam se sa jednom curom koja je real estate agent i koja bi nam oko svega pomogla u pocetku, nasa je cura iz Srbije a tamo zivi i radi odavno. Smrc
Idem popiti pivo.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|
|||
|
|||
|
Prijavio sam se, (2 prijave, supruga i ja). Mislim da sam tek kada sam video "has not been selected" zapravo shvatio koliko jako želim da odem...
|
|
|
|||
|
|||
|
Potišteno,a bilo je i tzv.ledenog izazova
no dobro, prijavicemo se opet ako lutrije bude u oktobru.Život ide dalje bez obzira na prepreke...a bilo bi tako lepo iščupati se iz srpskog mulja
|
|
|
||||
|
||||
|
Tupo,tužno,bezveze,a tolika želja postoji,ali za razliku od prvog razočarenja kada je bilo i suza,i optužba da nam je neko namjerno duplao prijave,drugi put pokoja suza i opet sumnja,ovaj treći put smo taj dio prevazišli,ali nismo imali snage 10 dana da pogledamo rezultate.Nadamo se da ce vise sreće biti slijedeći put,jer mi stvarno želimo ići,i upustiti se u tu avanturu sa našom djecom!
DV-2014 - 2 prijave - nazalost DV-2015 - 2 prijave - nazalost DV-2016 - 2 prijave - nazalost DV-2017 - 2 prijave - nazalost DV-2018 - 2 prijave ☹ DV-2019 - 2 prijave 😓 DV2020 - 2 prijave nista DV2021 - 2 prijave cora DV2022 - 2 prijave nista DV2023 - izvuceni 🥰 |
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam bila bas tuzna...nekako sam se potajno nadala da ce ova godina biti dobitna. Nikako nisam mogla da poverujem da nismo izvuceni ni suprug ni ja... On se odmah pobrinuo i izveo me na sladoled, neki bas lep, kao italijanski!
![]() E da...jos me dodatno nerviralo sto nije bilo ni jednog dobitnika, strasno... Nakon DV 2015, kada sam videla "has not been selected" nisam bila takva, prihvatila sam to, proverila dva puta i to je to, idemo dalje, ali ovo sada...ufff, bas bezveze. Zivot se nastavlja, a u medjuvremenu cu kao i do sada citati moju omiljenu temu "Lokacije u USA" gde nasi srecni drugari pisu divne postove o gradovima u koje su otisli!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citala sam i razne statistike za drzave, trazila poslove...ajoj. Toliko sam se bila informisala da sam na kraju sve sacuvano poslala prijateljima koji su izvuceni prosle godine i putuju za dve nedelje u US!
|
||||
|
||||
|
Čovjek kada skontati da će prvi dobitnici DV2016 biti pozvani na intervju za nekih pet mjeseci,halo to je ono uh...neka smo mi zivi i zdravi,ali je i ta šansa neprocjenjiva!
DV-2014 - 2 prijave - nazalost DV-2015 - 2 prijave - nazalost DV-2016 - 2 prijave - nazalost DV-2017 - 2 prijave - nazalost DV-2018 - 2 prijave ☹ DV-2019 - 2 prijave 😓 DV2020 - 2 prijave nista DV2021 - 2 prijave cora DV2022 - 2 prijave nista DV2023 - izvuceni 🥰 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|