![]() |
|
|
|||||||
| Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
| Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
| O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|
|||
|
|||
|
Postovani,
Moze li mala pomoc? Naime, udala sam se pre mesec dana. Kako moj broj jos nije dosao na red (oduzilo se za februar) kontaktirala sam ambasadu da ih pitam da li da sacekam da moj predmet dodje kod nas u ambasadu pa da mi oni otkljucaju prijavu da dodam supruga ili da zovem Kentaki. Odgovorili su mi da zovem Kentaki. E sad, moje glavno pitanje je (mozda glupo,ne zamerite) - izvucena sam pod devojackim prezimenom. Kako sam promenila prezime, da li sada navodim novo prezime kad menjam podatke u DS260? I da li ce mi to, ne daj Boze, ponistiti sve,zato sto sam izvucena na devojacko prezime pod tim i tim brojem? I da li otkljucavanje znaci da ce se oduziti termin za ambasadu? Molim za odgovor, kako bih sto pre otkljucala prijavu,izmenila podatke,dodala supruga i zavrsila sa tim. Hvala. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
))Tebe brojot 2017EU********** uste ke te pameti kako applicant TAA I TAA so mominsko prezime, ama za toj broj si ti i sega soprugot tebe te indetificiraat samo so toj broj bez razlika dali ke smenis ime i prezime ili adresa
|
|||
|
|||
|
Ja sam bila u istoj situaciji, otključali su mi obrazac, dodala sam supruga, promenila svoje prezime, unela nove podatke iz pasoša (broj, datum isticanja), jer sam tih dana uzela novi (sve zbog promene prezimena), čak mislim da smo menjali i trenutne adrese na kojima smo bili prijavljeni, kao i adresu u Americi koju smo prvobitno naveli. Hiljadu i jedna izmena i sve je prošlo kako treba, mislim da nije uticalo na odlaganje intervjua, razgovor smo imali okvirno kad i svi ostali sa približnim brojem. Jedino mi se čini da, iako sam navela novo prezime, i dalje sam prilikom logovanja morala da unosim staro, sećam se da sam se istripovala da sam zeznula
sve, a kad sam probala sa starim uspela sam odmah. Srećno i ne brini, sve će biti super!😉 Držim palčeve!
|
|||
|
|||
|
Citat:
011/2451-919 broj ordinacije za zakazivanje i druge informacije testovi se rade samo na: 1. gonoreju-urin, 2. sifilis-krv, 3. snimanje pluca. vakcine: 1. tetanus (ako je primljen, poneti dokaz-tablice i bicete oslobodjeni ponovnog primanja i placanja), 2. MMR, 3. protiv gripa samo u sezoni gripa (preporuka ko ima zdravstveno osiguranje neka uradi besplatno u "svojoj" ordinaciji i obavezno poneti dokaz). cene su uvecane zbog dodatnog testa urina, koji je od 01.10.2016. godine neophodan. |
|
|
|||
|
|||
|
Hvala vam puno!
za trenutak sam se uplasila da nista necu uspeti. Da,i adrede smo menjali, pa smo imali problem pasos novi da mu izvadimo,ali sve je reseno. Probacu tako i nadam se da cu uspeti. Hvala jos jednom!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|
|||
|
|||
|
Sharlo uspeno prosao intervju.
Jos jednom se potvrdilo da treba nositi samo ono sto je napisano da treba. U tom slucaju sve ide kao po loju. Ja sam zavrsio do pola dvanaest. Zvali su me posle dva dana i obavestili me da je viza gotova. Sada lagano. Nova godina, praznici a na prolece, polecemo! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|||
|
|||
|
Intervju je bio 8. kako je i zakazan. Ja sam samo sacekao da uzmem i pasos pa da obavestio forum. Inace imao sam turisticku vizu koju sada vise nemam jer zamenjena imigracionom. Svrha i smisao sledeceg putovanja se menja.
P.S. Imam utisak, sada kad je vec proslo malo vremena i kad vec razmisljam uveliko o svom zivotu u Americi da svako od vas ko jos uvek nije bio prilici da ide na intervju treba samo da se opusti. Dobice na lutriji sledeci put ako vec nije do sada, a ako jeste proci ce intervju. Neznam koliko je moj slucaj specifican. Bio sam jednom u Americi. Svidelo mi se. Poslao sam jednu prijavu za lutriju, izvucen sam, sada idem da zivim tamo. Zvuci kao film, a sve je to samo zivot ustvari! |
![]() |
|
|