![]() |
|
|
|||||||
| Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
| Lokacije u USA » Gde ko planira da ide i zašto? » Bitni linkovi | ||||
| O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Da li neko od emigranata ili ljudi koji poznaju situaciju u SAD može da me posavetuje koj grad (država) je najbolji za emigraciju osoba koje su završile ekonomiju?
Dakle da li ima nade za nas ekonomiste? Neki savet, info, preporuka grada, i tako dalje i tako bliže.U napred zahvalan.
|
|
|
|||
|
|||
|
Zar je moguće da niko nema bilo kakav odgovor? :S :/
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja nisam tamo, ali se eto iskreno nadam da cu stici jednom a takodje sam ekonomista po struci.
Moje licno misljenje je da kao ekonomista mozes da radis I svugde I nigde.. Zavisi sta si radio do sada, da li je tvoje znanje primenljivo I na druge drzave I sl. Bilo je nekih tema gde su ljudi pricali o knjigovodstvu. To je tamo dosta cenjeno koliko razumem, ali ti treba certifikat. Ja imam ovde certifikat, ali to nije moje prioritetno zanimanje I zelja. Ja sam finansijski analitičar I neki prijatelji kojima sam tamo slala moj cv da procene kakve su mi sanse kazu da su odlicne, obzirom na moje iskustvo I znanje. Ali ekonomija je dosta siroka. Mislim da nema oblasti, odnosno, dela zemlje gde je za nas bolje a gde gore. Bolje je tamo gde je I svima drugima bolje I obrnuto. ![]() Mislim da Amerika pruza sansu onima koji hoce da rade I da se usavrsavaju.
|
||||
|
||||
|
Ah, sada videh - postala sam stari vuk!
![]() Kakva divota!
|
|||
|
|||
|
Ljudi,Kolorado je divan state i ima posla.I suncano je,zaista je lepo za pocetak.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hvala SALEC i ova informacija mi dosta znači.
![]() NINA-VENUS sad se bacam na istraživanje kolorada
|
|
|
|||
|
|||
|
Vuce, vuce, bubo lenja, sta ce reci pokolenja. E neka si, pishi josh vishe.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
http://realestate.msn.com/article.as...entid=17292982 na ovom linku mozete videti da je Denver broj 1 gradova u Americi gde bi Amerikanci voleli da zive, na drugom mestu je San Dijego. Takodje mozete videti i 5 najgorih gradova po anketi Amerikanaca. Zelim svima puno srece. |
|
|
|||
|
|||
|
Denver ima i najveci procenat obolelih od melanoma upravo iz istih razloga, stoga odmah krema i kapa
|
![]() |
|
|
|