![]() |
|
|
|||||||
| Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
| Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
| O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Ako je danas neko od nas bio u gradskom zavodu ZZZ u despota stefana da primi vakcine, zaboravio je karton vakcinacija pa neka se vrati da ga uzme. Uzgred nemaju tetanus.
PS: crveni kisobran |
|
|
|||
|
|||
|
Intervju bio zakazan 28.4. Supruzi nedostjao orginal izvod iz maticne knjige rodj. posto je rodjena u hrvatskoj trazili su pored izvoda koji vadi ovde i iz hrvatske.... 28. Smo predali dokumenta i platili sve a za intervju su nam rekli da se javimo kad budemo imali izvod... 4.5. smo se javili na br koji smo dobili i intervju nam je bio zakazan za 5.5 u 10h... Sve je bilo gotovo 10 i35... Dobili smo vize!!!!! Hvala na pomoci!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Vozdra svima..
samo da javim da je moj intervju zavrsen i da smo dobili vize sve je bilo gotovo u pola sata stvarno hvala na svim informacijama i sada lagano spremanje za novi zivot. Procedura u Sarajevu tako jednostavna ako imate sve ne brinite ko ja 8. mjeseci cekanja i razmisljanja a ustvari nakon dvije minute na salteru sam znao da je gotovo. Vidimo se u Usa... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
To sad nije ni bitno, sve najbolje Vam zelim!
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Konačno smo završili danas, viza odobrena, stigli smo u 2, papire smo predali još u ponedeljak, ali nismo tad završili jer je moj pasoš kasnio tako da nismo stigli do 3 do kada radi kasa, pa smo imali prezakazano za danas, na šalteru 5 smo bili kod neke amerikanke. Razgovor je bio na engleskom i sa otiscima je trajao možda 10 min. pitala nas samo gde radimo i imamo li koga u USA, posle platili fee i u petak preuzimamo pasoše. Mi palimo za floridu u dva dela, u oktobru idemo na 2 nedelje da overimo GK, a za stalno u maju(ja a ostatak familije u julu) sledeće godine jer sam vezan ugovorom ovde a i da klinci završe razrede da ne prekidaju na pola.
Letimo skoro sigurno sa turkish airlines ješ mogu da se ponesu po 2 kofera i kerion. |
|
|
|||
|
|||
|
pridruzujemo se zelenima, vize odobrene juce, cekamo pasose, vise detalja kad stignu pasosi i kad vidimo vize u njima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne Do 30.09 je podela kartona /realno podeli se verovatno krajem juna ili jula/ a ulaz u zemlju je valjda 6 meseci od lekarskog ili od datuma vize, za to ni ja nisam siguran...
|
|
|
|||
|
|||
|
Super, onda dalje po planu. I mi imamo slican plan. Ulazak nosioca, u septembru ulazak nas troje, izlazak nas troje, jos jedna skolska godina, pa u junu iduce godine definitivno preseljenje. To je u ovom trenutku takav plan.
|
![]() |
|
|