![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sad ne mogu da govorim u ime statistickih brojki ali ja ono sta ja vidim oko sebe je fantasticno. Ljudi zive vise nego pristojno, ekonomija sve jaca u poredjenu sa Evropom to je maltene neuporedivo. Mislim da je ekonomija u silicijumskoj dolini jaca i od Norveske i od Nemacke.
|
|
|||
|
|||
![]()
Evo jedna vest - ja sam trenutno homeless u subotu ujutru mi je bio pozar u stanu. Srecom me dete probudilo unoc tako da sam omirisala i cula sta je trebalo da cujem da svo jedanaestoro u celoj kuci prezivimo. Banderash ba. Srecom. I sertifikovana za protivpozarnu zastitu na poslu.
klikni klikni Bila mi televizija da dajem izjave ali nisam htela da budem Danko Bananko. |
|
|||
|
|||
![]()
Uh drago mi je da ste svi ok. Znajuci sebe ja ne bih mogao sad nedeljama da spavam.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mogla ai biti Sweet Brown u srpskoj verziji ![]() Evo evo 50 karaktera |
|
|||
|
|||
![]()
au dobro ste i prosli!!
7 Najskupljih gradova i maltene svi moji omiljeni u US. http://www.mint.com/blog/trends/7-mo...-the-u-s-0413/ |
|
|||
|
|||
![]()
Bas sam se pitao zasto su plate toliko velike u Stamford CT, mislio sam da je zato sto je blizu NY kad ono
![]() Moji "affordable" favoriti su Austin TX i Denver CO, oba imaju pristojnu zastupljenost IT firmi (Austin nesto vise) i jeftine nekretnine i ~300 dana sunca. |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.nbcnews.com/business/econ...arly-1C9291237
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Denver, CO... Hm hm... Meni se licno nije svideo... Izgleda veliko, a nista posebno... Jedino ako volis skijanje - u tom slucaju je to najbolji grad u USA jer skijalista pocinju da se redjaju maltene od oboda grada ka zapadu kako se ide uzbrdo I-70. Moji favoriti, NYC i Washington, DC stoje na onoj listi najskupljih ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() ![]() Sa druge strane Denver mi je najprijatnije iznenadjenje od svih gradova koje sam obisao za sada. Ja nisam stekao utisak da je veliki grad, cak naprotiv, mada meni posle Hjustona tesko koji grad moze da bude velik. Denver, zelenilo, prelepi ljudi, svi u formi, planine okolo, reciklaza, ljudi na ulicama. mada zbog klime tesko da bih se ikada odlucio da predjem tamo ![]() Najbolje da se obidju oba grada pa da se uporedi, za svakog ima po nesto ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja mislim da i period kada si posetio grad igra veliku ulogu na necije misljenje o njemu. Na primer, ja verujem da ako neko poseti Chicago u leto ima da bude odusevljen. Na sve strane neka desavanja, prelepo jezero....ma odlican grad. Ne verujem da bi isti utisak imao neko ko ga poseti u npr februaru kada je smrljavo i hladno i maglovito itd.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako naći najpovoljniji let za Ameriku | stizeljeto | Vodič za emigrante | 882 | 18.01.2023 18:20 |
Pljeskavica osvaja Ameriku :-) | dreamerns | Vaša strana | 20 | 29.08.2010 16:06 |
Vesti iz zemlje | TheNenad | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 29.07.2010 21:59 |
Idemo u Ameriku (dokumentarci) | perodot | Lokacije u USA | 4 | 27.10.2009 14:41 |
![]() |