![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=chombe_bg;14657]Ako i mene izvuku,placamo vola po pola(al se rimuje :grin:) pa nek ide zivot...:ziveli2:[/QUOTE]
A ako izvuku sve sa ovog thread-a, predlazem da svi ulozimo pare u vola. Em cemo da se najedemo, em cemo da odleprsamo u USA. :ludak: ma sta ima bolje od ovog. |
|
||||
|
||||
![]()
A kad pocinju da pristizu koverte?
Od aprila ili maja?
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=milena_ns;14659]A ako izvuku sve sa ovog thread-a, predlazem da svi ulozimo pare u vola. Em cemo da se najedemo, em cemo da odleprsamo u USA. :ludak: ma sta ima bolje od ovog.[/QUOTE]
E da se u tom slućaju i ja pridružim thread-u za svaki slucaj.....:obrva: salji te kuverte teta iz kanzasa....gladni smo! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Marko3;14662]E da se u tom slućaju i ja pridružim thread-u za svaki slucaj.....:obrva:
salji te kuverte teta iz kanzasa....gladni smo![/QUOTE] Ne uopste nam nije do GC, nama je iskljucivo do hrane. :w00t: haha |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=sunnyL;14661]A kad pocinju da pristizu koverte?
Od aprila ili maja?[/QUOTE] Kada stiže prva koverta? Izvučeni dobitnici se obaveštavaju u periodu april-juni. Dakle, koverte se očekuju u tom periodu, možda (ako pošta zaškripi) početkom jula. Ako se ova koverta slučajno izgubi, onda kao i da niste izvučeni, jer ne odgovaraju na pitanja "jesam li ja izvučen?". Copy/paste from [URL="http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=59"]http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=59[/URL] |
|
||||
|
||||
![]()
Hmmm, od aprila.... :-)
Pa to je vrlo skoro :naughty:
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=milena_ns;14667]Ako se ova koverta slučajno izgubi, onda kao i da niste izvučeni, jer ne odgovaraju na pitanja "jesam li ja izvučen?".
[/QUOTE] Od prosle godine ova informacija vise nije vazeca i moderatori ce je sigurno u skorije vreme promeniti. Svi koji su ispravno popunili aplikaciju i samim tim ucestvovali u izvlacenju, mogu od prvog jula pa nadalje proveriti status svoje prijave. To u praksi znaci da cak i oni koji ne dobiju prvu kovertu, a putem interneta na sajtu [url]http://www.dvlottery.state.gov/[/url] , dobiju potvrdu da su izvuceni mogu da se naknadno ukljuce u proces dobijanja zelene karte.
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=milena_ns;14659]A ako izvuku sve sa ovog thread-a, predlazem da svi ulozimo pare u vola. Em cemo da se najedemo, em cemo da odleprsamo u USA. :ludak: ma sta ima bolje od ovog.[/QUOTE]
Evo i ja cu da se uchipim za tog vola... samo neka me izvuku... :) |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dejancic;14670]Od prosle godine ova informacija vise nije vazeca i moderatori ce je sigurno u skorije vreme promeniti. Svi koji su ispravno popunili aplikaciju i samim tim ucestvovali u izvlacenju, mogu od prvog jula pa nadalje proveriti status svoje prijave. To u praksi znaci da cak i oni koji ne dobiju prvu kovertu, a putem interneta na sajtu [url]http://www.dvlottery.state.gov/[/url] , dobiju potvrdu da su izvuceni mogu da se naknadno ukljuce u proces dobijanja zelene karte.[/QUOTE]
Ma to znam, nego nisam ni registrovala sta pise u drugom delu teksta. Moja nepaznja. Zato sve treba pazljivo procitati, a ja uvek negde zurim. Mislim da me hvata trema, frka kako se priblizava april. :aa: Mogu samo da zamislim kako je onima koji cekaju sam polazak... |
|
||||
|
||||
![]()
Pa dobro, sad, ne verujem da ce bas u aprilu poceti da pristizu, tamo negde u maju-junu je verovatnije... Mada nista ne mora da znaci. Ne znam kad oni pocnu da salju koverte iz USA. Ako pocnu da salju u martu onda moze i u aprilu da stigne :naughty:
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da se prebrojimo..2010 | landlord | Prva koverta | 183 | 09.07.2010 08:17 |
Da se prebrojimo.. | landlord | Prva koverta | 272 | 27.05.2010 18:36 |
DV-2011 Lottery Starts Soon! | Tarzan | Stare teme | 45 | 29.10.2009 12:48 |
![]() |