![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Prijava za ovu godinu i neka pitanja :) » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Johnywalker,de nas onda prosvijetli o tim drugim kriterijima da nismo godinama u mraku i zabludi,iscekivanju dugogodisnjem koje mozda nema svrhu,jer je cilh mozda nedostizan,naravno ako znas,jer...tako si barem naveo u svom postu
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Prijave: 2001, 2009, 2010, 2011,2012... 06.05.2013. cura izvučena broj 15*** 07.06.2013. poslani papiri za KCC 17.06.2013. papiri stigli u KCC 03.09.2013. odgovor iz KCC da su papiri u procesu 03.02.2014. interview odgođen 28.02.2014. liječnički odrađen 24.03.2014. novi datum interviewa 24.03.2014. green day ![]() 21.08.2014. USA LPR
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
znaci nemoj previse razmisljati o tome, nego se prijavi i nastavi zivot zivjeti kao da se nisi ni prijavio. Tek ako te izvuku onda pocni lagano praviti neke planove...a do tada se zivot nastavlja normalno
|
|
|
|||
|
|||
|
JOHNNY_NYC ne shvatam da nije bitan datum kada se prijavljujes, i nema mi bas puno veze sa logikom, ako logika uopste moze da igra ikakvu stavku u necem sto se zove lutrija...dakle, prijavljen 28.10. vjerovatno bi po mom razmisljanju trebao da ima veci CN nego onaj prije njega...ispravite me ako grijesim, kako ne bih dalje sirio dezinformacije, a i kako bi meni bilo jasnije...Veliki pozzz
KAKO VAM NIJE JASNO DA JE OVO LUTRIJA. A LUTRIJA KAO I SVAKA LUTRIJA. SVE JE TO FAKTOR SRECE. Konkretno ja sam bila izvucena za 2014, poslala papire i nisam stigla na red jer su sve vize bile podeljene. |
|
|
||||
|
||||
|
KAKO VAM NIJE JASNO DA JE OVO LUTRIJA. A LUTRIJA KAO I SVAKA LUTRIJA. SVE JE TO FAKTOR SRECE.
Pa sad da li je sve sreca na ovoj lutriji to je diskutabilno (kao i za svaku). Pitanje za sve, da li posto sam iz Nisa trebam na prijavi da napisem Nis ili Nish? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Da li postoji neki vid provere te adrese na intervjuu? Da li oni proveravaju SSN, public record prijatelja ili eventualno nesto trece? Cisto da preformulisem, zbog svog posla, imam ja prijatelja (ne nasih ljudi, vec Amerikanaca), ali s obzirom da ih nikada nisam video uzivo, ne toliko dobrih da bih mogao da zivim kod njih, ali opet dovoljno dobrih da mogu da potvrde da cu ziveti kod njih, ako neko iz ambasade ili gde vec, zeli da proveri da li ta osoba i adresa zaista postoje tako sto ce nazvati telefonom ili poslati kovetru na tu adresu. |
|
|
|||
|
|||
|
Koliko sam citao po forumu, jos nitko nije napisao da su radili provjere.
Ja sam shvatio da ta adresa sluzi samo da ti na nju posalju zeleni karton. Koliko se sjecam nekoliko clanova je napisalo da su kao adresu naveli adresu hotela gdje su rezervisali sobe i da je bilo sve u redu |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam konkurisala zadnji dan u novembru i nizak sam broj.
Slika je bila stara, ista ona sa kojom sam dobila turističku vizu pre 2 godine i sa kojom sam aplicirala i pretprosle za GC. Slikao me je fotograf.
|
|||
|
|||
|
Nista ekipo,ne preostaje nam nista drugo nego da vjerujemo da je sve na principu srece jer ionako ne mozemo niti utjecati,niti mjenjati nista...dakle ako je do srece...zelimi vam je iskreno...
|
![]() |
|
|