![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Najplaćeniji poslovi u Americi - without college degree » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Vrhunski, zar nije značajnij MS Project ili Primavera od Excela ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rezultati odmah iskoce. Pauze su moguce koliko god hocete ali nastavlja vreme da tece, ja sam dva puta pauzirao za WC i Red Bull. Iskreno najiscrpljujuci ispit ikada za mene, valjda sam mator pa mi tesko da budem koncentrisan 3-4 sata bez prestanka ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ps: krenuo si nasim putem ![]() http://vrhunski.blogspot.com/2012/07...aska-u-us.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Aj hvala na savetu! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
zdravo svima a ponajpre ljudima na forumu koji su u USA i razlicitih su IT struka
shvatila sam da je mozda bolje da pratim tematske linkove pa ponavljam pitanje malo modifikovano u ovoj temi koja se tice poslova: dobila sam DV ove godine i dosla u USA. imam iza sebe 15 godina uspesne profesionalne karijere i dobro znanje engleskog jer sam radila na engleskom i sada zelim da pored preseljenja uradim shift u karijeri i zanima me internet sales/online sales & e-marketing. tako da ako na forumu ima nekoga ko je u USA i ko je vec u ovim vodama molila bih da se javi ili posto sam citanjem razlicitih linkova na forumu shvatila da ima dosta clanova koji su razlicitih IT struka ako neko ima opsirnija znanja i o ovim oblastima koje mene zanimaju molim vas javite se. hvala! |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima !
![]() Imam 17 godina i drugi sam razred srednje skole. Oduvijek sam zeljela da napustim trenutno mjesto prebivalista. Jednim dijelom zbog krize u kojoj se drzava nalazi, a jednim jer sam uvijek bila avanturista. Zelim da se osamostalim i pocnem brinuti o sebi. Jako bih bila sretna ako mi mozete dati neke smjernice kako da odem, s kojim poslom da pocnem, gdje da pocnem, koja je sredina najpogodnija za zivljenje, koliko u prosjeku jedan stanovnik SAD-a potrosi za jedan mjesec. Bila bih vam jako zahvalna ako mi mozete pomoci. Jezici mi nisu problem i spremna sam reskirati , ali koliko je velik rizik svega toga i da li 'ima nazad'. Znam da na temu vec duze vrijeme nema odgovora, ali se iskreno nadam da mi neko od Vas moze pomoci. Hvala Unaprijed ! |
|
|||
|
|||
![]()
Ima li ljeba u Jameriku od grafičkog dizajna?
I zanima me kako funkcioniše tamo to sa licenciranjem kompjuterskih programa? Jedino što ja imam licencirano je operativni sistem i MS paket, a komp mi je pun programa od adobe paketa do autoCAD-a, i sad kako bi oni mogli da provale da mi programi na računaru nijesu licencirani i postoje li kakve kazne za to? Last edited by milosb; 30.04.2014 at 01:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Posla ima u svim sferama samo je konkurencija velika. Diplome ne igraju preveliku ulogu, samo iskustvo i prezentacija. U principu znas posao, nema zime.
Sto se tice licenciranih programa, ako radis profesionalno neki projekat samo licencirani program, nikakve narodne verzije. Za domacinsku upotrebu princip slobodnog izbora. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko mozda zna ili moze da dodje do informacije, koliko se krecu plate inzenjera u prehrambenoj industriji (bachelor i master)? Bez iskustva, sto znaci pocetne plate? (Illinois)
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
IT poslovi (iskustva) | pericp | Vodič za emigrante | 67 | 27.10.2017 18:20 |
Poslovi i prevare | dreamerns | Vaša strana | 23 | 15.12.2014 01:14 |
College informacija | lah11 | Vaša strana | 18 | 22.11.2014 13:03 |
Koji poslovi su traženi u Americi? | kizo101 | Vodič za emigrante | 13 | 12.07.2014 20:00 |
Poslovi za žene! | macodlak | Stare teme | 6 | 12.02.2014 13:10 |
![]() |