![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Online registration for the DV-2014 Program will begin on Tuesday, October 2, 2012 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and conclude on Saturday, November 3, 2012 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4). Instructions for the DV 2014 Program are not yet available, so please check back later. (http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1318.html) Hope this helps :-) |
|
|
|||
|
|||
|
Nista novo o dodatnom izvlacenju osim price koja vazi jos od Maja mjeseca a to je provjerite ponovo 1. oktobra da li ste izvuceni na osnovu cuvenog MAY BE.
Ovo sto je skoro objavljeno kao najava za DV-2014 je redovna avgustovska prica kojom pozivaju na novu prijavu za sledecu godinu. Nece oni nista ni objaviti vezano za dodatno izvlacenje. To ce za njih biti udji provjeri i ko je izvucen bice tamo obavjesten da posalje formulare. Standardna prica sa premalo informacija. Nece se oni nesto uzbudjivati niti osvrtati na to. Dobicemo jos zvanicno upustvo za DV-2014 u pdf i ne ocekujem bilo kakve druge informacije. |
|
|
||||
|
||||
|
E stvarno mi je muka citati gluposti. Pa zar vi koji stalno promovisete placanje, nemate druga posla nego ko babe da raspravljate o stvarima koja nemaju veze. Stvarno se suzdrzite vi koji nemate vise sta pitati, citati ili sl. i onda lupetate po forumu. Necu da imenujem, znaju oni sami. Pa zasto se selektuje 100.000 dobitnika? Rekao sam "selektuje" jer ja a i mnogi drugi jednostavno ne verujemo da je to samo stvar lutrije, vec izbora-selekcije, ko sto i kazu ustvari-selected. Vec sam negde pisao o tome. Zasto bi se cekalo pola godine za rezultate, kad bi sa "random" izvlacenjem to mogli uraditi za tren? Samo "zamesaju smesu" tj. ubace u program koliko % prijavljenih iz pojedine drzave ili kontinenta se izvlaci i rezultat je spreman za koji sekund. Ja sam ubedjen i bicu, da se svaka prijava pregleda i odlucuje hoce li je primiti ili ne. Moze se recimo, i tu uvesti prioritet: oni koji budu odmah selektovani ili u "drugom krugu".
Znam da je i ovo moje lupetanje...ali to su mogucnosti u okviru "teme", diskusija, razmisljanja...koja opet mogu biti tacna ili ne. Nema ko to da nam potvrdi ali...IMA SMISLA. A raspravljati o placanju prijave, zaista nema smisla jer je amerima svejedno hoce li namiriti 50.000 G.C. od 5, 6 ili 10 miliona prijavljenih...ili duplo. Oni ce svoju kvotu ispuniti. Mene vise zanima odgovor na pitanje zasto je ove godine 2x smanjena (i to drasticno) viza za USA tj. GC? Ali ovo nije mesto za tu temu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oni da objave koliko ce ljudi jos biti izvuceno, iz koje regije, kad ce sa njima obaviti intervju itd. pa to ti je prica za malu decu. Od njih ces dobiti jedino zvanicne instrukcije pred novu prijavu i tamo nekad kasnije ukupan broj prijavljenih/izvucenih. Nikad se oni nece pomeriti sa te tacke i da ti ponude neku drugu dodatnu informaciju. Zato igraci sa pravom i sumnjaju u regularnost ove lutrije jer nisu slepi kada vide da se sve krije od samih igraca. |
|
|
|||
|
|||
|
Ne slazem se da im je bas svejedno da li ce se placati ili ne. Jeste da bi se smanjio broj ucesnika i time broj uplata ali bi to bila dobra lova i nije za baciti. Da je samo 1 dolar prijava to bi bila milionska suma na kraju. Tu lovu bi ameri mogli dobro iskoristiti za nesto korisno. Govorim sa ekonomske racunice o placanju prijave a ne o izboru ucesnika.
Slazem se da nema svrhe pricati o placanju kada ga zvanicno niko ozbiljno ne zagovara kao opciju. Jednostavno to je lutrija i ona ne prepoznaje ozbiljne i neozbiljne igrace pa smo dzaba kivni na one koji se dvoume ili odustanu od odlaska. Moramo to prihvatiti. I sedmicu na lotou ne dobije najposteniji i najsiromasniji covjek koji odigra loto. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima!
![]() ja sam nova ovdje, ali forum čitam već neko vrijeme i jaaaako mi je pomogao u skoro svakom pitanju koje mi je palo na pamet. Hvala svima koji dijele svoja iskustva! Ove godine ću prvi put aplicirati za lutriju i već sam sad puna pozitivne treme
|
|
|
|||
|
|||
|
evo po treči put se prijavljujemo, pa čemo vidit dali vrijedi ono treča sreča!
|
|
|
|||
|
|||
|
I ja cu prvi put ove godine, pa cemo videti sta ce biti, moram samo onu sliku da sredim.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima, evo da se i ja prijavim, poslat ću po prvi puta prijavu,mislim da je krajnje vrijeme pošto je ovdje situacija sve gora i gora
|
![]() |
|
|