ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 28.08.2012, 17:06
snowflake snowflake je offline
Stari vuk

Datum prijave: 07.02.2012
US lokacija: Raleigh, NC
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc Prikaz poruke
malo sam gledao po forumima i ili ja nisam našao ali nešto previše ne spominju taj 10 mj. zanimalo me da li će izvlačenje biti limitirano na neku regiju i koliki će biti broj dodatno izvučenih, da li itko na forumu ima kakvu informaciju?
DV 2014 Program-Online Registration
Online registration for the DV-2014 Program will begin on Tuesday, October 2, 2012 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and conclude on Saturday, November 3, 2012 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4). Instructions for the DV 2014 Program are not yet available, so please check back later.

(http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1318.html)

Hope this helps :-)
Reply With Quote
Staro 28.08.2012, 19:06
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Nista novo o dodatnom izvlacenju osim price koja vazi jos od Maja mjeseca a to je provjerite ponovo 1. oktobra da li ste izvuceni na osnovu cuvenog MAY BE.
Ovo sto je skoro objavljeno kao najava za DV-2014 je redovna avgustovska prica kojom pozivaju na novu prijavu za sledecu godinu.
Nece oni nista ni objaviti vezano za dodatno izvlacenje. To ce za njih biti udji provjeri i ko je izvucen bice tamo obavjesten da posalje formulare. Standardna prica sa premalo informacija. Nece se oni nesto uzbudjivati niti osvrtati na to. Dobicemo jos zvanicno upustvo za DV-2014 u pdf i ne ocekujem bilo kakve druge informacije.
Reply With Quote
Staro 28.08.2012, 19:09
curlika's Avatar
curlika curlika je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.02.2012
US lokacija: Las Vegas, Houston, Chicago
YU lokacija: Sombor-Novi sad, Srbija
Pošalji Skype™ poruku korisniku curlika
Nepromenjeno

E stvarno mi je muka citati gluposti. Pa zar vi koji stalno promovisete placanje, nemate druga posla nego ko babe da raspravljate o stvarima koja nemaju veze. Stvarno se suzdrzite vi koji nemate vise sta pitati, citati ili sl. i onda lupetate po forumu. Necu da imenujem, znaju oni sami. Pa zasto se selektuje 100.000 dobitnika? Rekao sam "selektuje" jer ja a i mnogi drugi jednostavno ne verujemo da je to samo stvar lutrije, vec izbora-selekcije, ko sto i kazu ustvari-selected. Vec sam negde pisao o tome. Zasto bi se cekalo pola godine za rezultate, kad bi sa "random" izvlacenjem to mogli uraditi za tren? Samo "zamesaju smesu" tj. ubace u program koliko % prijavljenih iz pojedine drzave ili kontinenta se izvlaci i rezultat je spreman za koji sekund. Ja sam ubedjen i bicu, da se svaka prijava pregleda i odlucuje hoce li je primiti ili ne. Moze se recimo, i tu uvesti prioritet: oni koji budu odmah selektovani ili u "drugom krugu".
Znam da je i ovo moje lupetanje...ali to su mogucnosti u okviru "teme", diskusija, razmisljanja...koja opet mogu biti tacna ili ne. Nema ko to da nam potvrdi ali...IMA SMISLA. A raspravljati o placanju prijave, zaista nema smisla jer je amerima svejedno hoce li namiriti 50.000 G.C. od 5, 6 ili 10 miliona prijavljenih...ili duplo. Oni ce svoju kvotu ispuniti. Mene vise zanima odgovor na pitanje zasto je ove godine 2x smanjena (i to drasticno) viza za USA tj. GC? Ali ovo nije mesto za tu temu.
Reply With Quote
Staro 28.08.2012, 19:17
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc Prikaz poruke
malo sam gledao po forumima i ili ja nisam našao ali nešto previše ne spominju taj 10 mj. zanimalo me da li će izvlačenje biti limitirano na neku regiju i koliki će biti broj dodatno izvučenih, da li itko na forumu ima kakvu informaciju?
Nemoj da si smesan jer u ovoj lutrijskoj prici nikad neces dobiti takve informacije!
Oni da objave koliko ce ljudi jos biti izvuceno, iz koje regije, kad ce sa njima obaviti intervju itd. pa to ti je prica za malu decu. Od njih ces dobiti jedino zvanicne instrukcije pred novu prijavu i tamo nekad kasnije ukupan broj prijavljenih/izvucenih. Nikad se oni nece pomeriti sa te tacke i da ti ponude neku drugu dodatnu informaciju. Zato igraci sa pravom i sumnjaju u regularnost ove lutrije jer nisu slepi kada vide da se sve krije od samih igraca.
Reply With Quote
Staro 28.08.2012, 19:39
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Ne slazem se da im je bas svejedno da li ce se placati ili ne. Jeste da bi se smanjio broj ucesnika i time broj uplata ali bi to bila dobra lova i nije za baciti. Da je samo 1 dolar prijava to bi bila milionska suma na kraju. Tu lovu bi ameri mogli dobro iskoristiti za nesto korisno. Govorim sa ekonomske racunice o placanju prijave a ne o izboru ucesnika.
Slazem se da nema svrhe pricati o placanju kada ga zvanicno niko ozbiljno ne zagovara kao opciju. Jednostavno to je lutrija i ona ne prepoznaje ozbiljne i neozbiljne igrace pa smo dzaba kivni na one koji se dvoume ili odustanu od odlaska. Moramo to prihvatiti. I sedmicu na lotou ne dobije najposteniji i najsiromasniji covjek koji odigra loto.
Reply With Quote
Staro 29.08.2012, 16:52
johnny_nyc's Avatar
johnny_nyc johnny_nyc je offline
Stari vuk

Datum prijave: 26.05.2011
US lokacija: New York
YU lokacija: Rijeka
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan Prikaz poruke
Nemoj da si smesan jer u ovoj lutrijskoj prici nikad neces dobiti takve informacije!
Oni da objave koliko ce ljudi jos biti izvuceno, iz koje regije, kad ce sa njima obaviti intervju itd. pa to ti je prica za malu decu. Od njih ces dobiti jedino zvanicne instrukcije pred novu prijavu i tamo nekad kasnije ukupan broj prijavljenih/izvucenih. Nikad se oni nece pomeriti sa te tacke i da ti ponude neku drugu dodatnu informaciju. Zato igraci sa pravom i sumnjaju u regularnost ove lutrije jer nisu slepi kada vide da se sve krije od samih igraca.
gle samo disutiram...ne želim biti od onih koji postavljaju glupava pitanja ali ovo me fakat interesiralo, e sada da li je ona regularna ili nije u to ne ulazim. regularna je onima koji su izvučeni a onima koji nisu nije...
Reply With Quote
Staro 30.08.2012, 15:13
Lola Lou Lola Lou je offline
Član

Datum prijave: 30.08.2012
US lokacija: Salt Lake City
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

Pozdrav svima!

ja sam nova ovdje, ali forum čitam već neko vrijeme i jaaaako mi je pomogao u skoro svakom pitanju koje mi je palo na pamet.
Hvala svima koji dijele svoja iskustva!
Ove godine ću prvi put aplicirati za lutriju i već sam sad puna pozitivne treme
Reply With Quote
Staro 31.08.2012, 05:58
american muscle american muscle je offline
Drug član

Datum prijave: 25.10.2010
YU lokacija: istra
Nepromenjeno

evo po treči put se prijavljujemo, pa čemo vidit dali vrijedi ono treča sreča!
Reply With Quote
Staro 31.08.2012, 12:08
acacrni acacrni je offline
Član

Datum prijave: 06.05.2012
Nepromenjeno

I ja cu prvi put ove godine, pa cemo videti sta ce biti, moram samo onu sliku da sredim.
Reply With Quote
Staro 09.09.2012, 10:53
Mr.Remba Mr.Remba je offline
Član

Datum prijave: 09.09.2012
YU lokacija: Osijek
Nepromenjeno

Pozdrav svima, evo da se i ja prijavim, poslat ću po prvi puta prijavu,mislim da je krajnje vrijeme pošto je ovdje situacija sve gora i gora
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja