|  | 
 | 
| 
 | |||||||
| Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA | 
| Lokacije u USA » Gde ko planira da ide i zašto? » Bitni linkovi | ||||
| O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sorry, prebacicu post tamo, mada su na tu temu uglavnom malo starije info. ali dobro, mozda i dobijem koji odgovor do polaska. Hvala
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Pokušavamo već dva puta no nismo imali sreće u izvlačenju ali ne odustajemo .. Mi mala porodiza iz BiH supruga dvoje djece i ja imamo u Iowa grad Des Moines porodicu kojoj smo zahvalni neizmjerno.. Oni su nam se ponudili i  ustrajni su u tome da nam pomognu oko svega znači i oko sređivanja papirologije u BiH i svega ostalog naravno ako nas izvuku jel.. VELIKA MI JE ŽELJA DA NAPUSTIM OVU PROKLETU DRŽAVU I SVE U VEZI SA NJOM I DA SVOJOJ DJECI SAMO KAŽEM JEDNOM DA SU ROĐENI NA PROKLETOM I KRVAVOM BALKANU ... VELIKI POZDRAV SVIMA    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

A za sta im treba potpora?! Potpora za slanje prijava?! Covjek nije izvucen pa da pricamo na tim osnovama pomoci, a dok mozda bude izvucen ti ljudi mogu da promijene 3-4 lokacije za zivot u USA, napuste USA i tome slicno.... Pogresan pristup razmisljanju jednog igraca totales...
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ražanj spreman a zec u šumi,obrni to malo.Ako te izvuku imaćeš puno vremena za pripremu pa i za kontakte.Osim ako ne bude mali broj, tad je i vreme ograničeno ali sve ćeš stići!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nista lose u njegovom postu ne vidim. Covjek je iznio svoj slucaj i to je to. Treba covjeku reci samo napred i sretno, kao i svim ostalim sto se trude.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Sajt za poredjenje gradova 

Naleteo sam na jedan interesantan sajt, za poredjenje zivota u gotovo svim gradovima na svetu (pa i US): http://www.numbeo.com/ Odaberete dva grada i dobijete uvid u poredjenje cena standardnih zivotnih troskova, cena nekretnina, stope kriminala, zdravstva, zagadjenja, saobracaja itd. Mogli bi i oni koji su pozeleneli da daju misljenje o preciznosti sajta   
				__________________ DV2016 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2017 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2018 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2019 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2020 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2021 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2022 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2023 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2024 - Izvučen 318XX | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ako bih ikada dobio,mislim da bi definitivno otisao u Miami,FL. Klima,polozaj,lepota samog grada i jos mnogo toga. | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|   |