ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Život u USA > Lokacije u USA

Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA

Lokacije u USA » Gde ko planira da ide i zašto? » Bitni linkovi
O Americi Život u USA Države (States) Gradovi Naša mesta (mapa)

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 20.07.2015, 00:10
wakalu wakalu je offline
Drug član

Datum prijave: 05.01.2014
US lokacija: Chicago
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik rozalija Prikaz poruke
U oktobru stizem kod prijatelja u Atlantu, za taj famozni pocetak, sredjivanja papira i opipavanje pulsa, nisam slao prijave za posao jer svi traze br.tel. u popunjavanju istih, tako da se bacam na taj deo cim stignem. Inace trazim posao tipa uzgoj voca, povrca, plastenici, navodnjavanje, odrzavanje parkova, golf terena, dvorista, manje-vise sve u vezi smilja i bosilja, za pocetak dok poslodavac ne uvidi da sam inzinjer sa iskustvom. S obzirom da idem prvi, a zena i beba stizu kasnije radice se sve sto se ponudi, pa ako neko ima iskustva sa poslovima u Atlanti, zivotom uopste, molim da se javi i ostavi komentar.
Imaš posebno temu za Atlantu,potraži malo,tamo ti više manje sve piše
Reply With Quote
Staro 21.07.2015, 13:41
rozalija rozalija je offline
Član

Datum prijave: 03.07.2015
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik wakalu Prikaz poruke
Imaš posebno temu za Atlantu,potraži malo,tamo ti više manje sve piše
Sorry, prebacicu post tamo, mada su na tu temu uglavnom malo starije info. ali dobro, mozda i dobijem koji odgovor do polaska. Hvala
Reply With Quote
Staro 29.07.2015, 10:41
messerschmitt messerschmitt je offline
Drug član

Datum prijave: 04.11.2010
US lokacija: Iowa Des Moines
YU lokacija: Bosna i Hercegovina
Nepromenjeno

Pokušavamo već dva puta no nismo imali sreće u izvlačenju ali ne odustajemo .. Mi mala porodiza iz BiH supruga dvoje djece i ja imamo u Iowa grad Des Moines porodicu kojoj smo zahvalni neizmjerno.. Oni su nam se ponudili i ustrajni su u tome da nam pomognu oko svega znači i oko sređivanja papirologije u BiH i svega ostalog naravno ako nas izvuku jel.. VELIKA MI JE ŽELJA DA NAPUSTIM OVU PROKLETU DRŽAVU I SVE U VEZI SA NJOM I DA SVOJOJ DJECI SAMO KAŽEM JEDNOM DA SU ROĐENI NA PROKLETOM I KRVAVOM BALKANU ... VELIKI POZDRAV SVIMA
Reply With Quote
Staro 29.07.2015, 14:44
pelcer224 pelcer224 je offline
Drug član

Datum prijave: 12.10.2013
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik messerschmitt Prikaz poruke
Pokušavamo već dva puta no nismo imali sreće u izvlačenju ali ne odustajemo .. Mi mala porodiza iz BiH supruga dvoje djece i ja imamo u Iowa grad Des Moines porodicu kojoj smo zahvalni neizmjerno.. Oni su nam se ponudili i ustrajni su u tome da nam pomognu oko svega znači i oko sređivanja papirologije u BiH i svega ostalog naravno ako nas izvuku jel.. VELIKA MI JE ŽELJA DA NAPUSTIM OVU PROKLETU DRŽAVU I SVE U VEZI SA NJOM I DA SVOJOJ DJECI SAMO KAŽEM JEDNOM DA SU ROĐENI NA PROKLETOM I KRVAVOM BALKANU ... VELIKI POZDRAV SVIMA
Ne znam sta oni mogu da ti pomognu oko sredjivanja papirologije u BiH, ali znam da te ovako samo "potpaljuju" na suvo, jer ti je sve to neka lazna nada. "Samo" da me izvuku je najtezi dio ove price...
Reply With Quote
Staro 30.07.2015, 09:45
adojaro adojaro je offline
Drug član

Datum prijave: 03.04.2015
US lokacija: AkoBogDA Jacksonville, Florida
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik pelcer224 Prikaz poruke
Ne znam sta oni mogu da ti pomognu oko sredjivanja papirologije u BiH, ali znam da te ovako samo "potpaljuju" na suvo, jer ti je sve to neka lazna nada. "Samo" da me izvuku je najtezi dio ove price...
Pa ima i ta mjesta, ali je opet mnogo lakse kada imas neciju potporu, pogotovo nekog ko je u USA. Mogu pomoci finansijski
Reply With Quote
Staro 30.07.2015, 12:16
pelcer224 pelcer224 je offline
Drug član

Datum prijave: 12.10.2013
Nepromenjeno

A za sta im treba potpora?! Potpora za slanje prijava?! Covjek nije izvucen pa da pricamo na tim osnovama pomoci, a dok mozda bude izvucen ti ljudi mogu da promijene 3-4 lokacije za zivot u USA, napuste USA i tome slicno.... Pogresan pristup razmisljanju jednog igraca totales...
Reply With Quote
Staro 30.07.2015, 20:52
maybe17 maybe17 je offline
Drug član

Datum prijave: 10.05.2015
Nepromenjeno

Ražanj spreman a zec u šumi,obrni to malo.Ako te izvuku imaćeš puno vremena za pripremu pa i za kontakte.Osim ako ne bude mali broj, tad je i vreme ograničeno ali sve ćeš stići!
Reply With Quote
Staro 04.08.2015, 19:17
adojaro adojaro je offline
Drug član

Datum prijave: 03.04.2015
US lokacija: AkoBogDA Jacksonville, Florida
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Nista lose u njegovom postu ne vidim. Covjek je iznio svoj slucaj i to je to. Treba covjeku reci samo napred i sretno, kao i svim ostalim sto se trude.
Reply With Quote
Staro 11.11.2015, 16:17
sanchez's Avatar
sanchez sanchez je offline
Drug član

Datum prijave: 19.04.2014
US lokacija: Miami, Florida
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno Sajt za poredjenje gradova

Naleteo sam na jedan interesantan sajt, za poredjenje zivota u gotovo svim gradovima na svetu (pa i US): http://www.numbeo.com/

Odaberete dva grada i dobijete uvid u poredjenje cena standardnih zivotnih troskova, cena nekretnina, stope kriminala, zdravstva, zagadjenja, saobracaja itd.

Mogli bi i oni koji su pozeleneli da daju misljenje o preciznosti sajta
DV2019 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2020 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2021 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2022 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2023 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2024 - Izvučen 318XX
Reply With Quote
Staro 28.08.2016, 02:19
wakizashi wakizashi je offline
Član

Datum prijave: 25.08.2016
US lokacija: Miami, FL
YU lokacija: Belgrade,Serbia
Nepromenjeno

Ako bih ikada dobio,mislim da bi definitivno otisao u Miami,FL.

Klima,polozaj,lepota samog grada i jos mnogo toga.
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja