![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Cekam i ja, samo sto je moj CN malo veci 31XXX
Do kraja nedelje planiram da se pridruzim tuzbi, to je poslednja sansa! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Taj jedan slucaj smo mi, ali nama su i pomerali datum intervjua u aprilu zbog korone, tako da smo imali intervju pre 3 dana i sve je proslo super. A potvrdu dokumenata smo dobili u decembru, a u martu su nam zakazali taj prvi termin za april. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Planiraj da za obradu uplate iz inostranstva treba i do 7 radnih dana, ne znam da li ćeš stići, jer valjda čekaju potvrdu da im je novac stigao da bi te uključili... Čekamo 2NL kao ozeblo sunce...mada mislim da bi trebalo da stignu svi brojevi do current-a u EU a to je bilo 18.000 do kraja, ne znam, možda grešim. SRB 7.12.2020 1Nl 9.12.2020 poslali dokumenta Cn 15xxx current u Maju |
|
|||
|
|||
![]()
Pitanje za one koji su se pridruzili tuzbi CURTIS MORRISONa!
Nakon prijave i placanja dolazi drugi korak da se posalju dodatna dokumenta i ostalo, zanimam me da li ste pisali nesto u opisu tuzbe, razloge zasto tuzite DOS i vasu DV pricu? |
|
|||
|
|||
![]()
Tako je. Ja sam ispunio i naveo neke realne stvari. Da sam znao da postoji taj drugi deo posle placanja, mislim da ne bih ucestvovao u tuzbi jer mi sad ovo deluje kao pojedinacna tuzba...
|
|||
|
|||
![]()
Ako mislite na ona pitanjca neka ja sam to popunio prije uplate,dobio sam mail od njih sa dva priloga (ugovor i moje info ) i sad cekam paralegal da mi dodjele.Iskreno mi je svejedno kakva je samo da uapijem vizu dobiti,nema negativnih posljedica sto se tice tuzbe 🤣 Jedino da se kandidujem za guvernera haha
|
|
|||
|
|||
![]()
Koliko posle prijave ste dobili ta pitanja? Mi smo se juce prijavili i platili ali nismo dobili nikakva pitanja. Mozda zato sto su oni vec odlucili koje ce slucajeve uzeti da budu referentni primeri i koje ce izneti pred sudiju. Nece sve, vec samo one koje oni budu odabrali. Birace one koji su najugrozeniji i koji najvise trpe u svojim zemljama sa niskim platama i raznim politickim situacijama. Na osnovu tih slucajeva trebalo bi da profitiramo svi kod sudije...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
CN22xxx Makedonija |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Attached you will find the executed retainer agreement signed by our attorneys. If you have not done so already, we need for you to provide us with some information and documents. You may do so by clicking here. Usao sam i tu krenuo da popunjavam dodatne informacije, trazili su prvu stranu DS260 Conf. Page i da napises koja je tvoja situacija i zasto hoces da ih tuzis. Nadam se da je i kod drugih tako, da nisam zalutao i poslao pare na pogresno mesto |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |