![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
I mi smo se prvi put prijavili.Valjda ce biti pocetnicka sreca:))
|
|
|
||||
|
||||
|
Narode, da vas zamolim ko se nije prijavio da temu Uspesno prijavljeni za DV-14, da to uradi na linku [url]http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1165[/url] Vidim da ima vise njih koji su se ovde prijavili da su, ne znam....koji put se uspesno prijavili. Samo se i tamo upisite posto tamo ima spisak pa da imamo jednu tacnu statistiku (bar priblizno), koliko se forumasa i njihovih prijatelja-rodbine prijavilo za DV-14. Hvala.
|
||||
|
||||
|
eto, upisah se i ja :grin:
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters.
|
|||
|
|||
|
Da li neko moze da mi razjasni da li se rezultati prijave za DV-14 dobijaju u maju 2013?
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=srkiv;34825]Da li neko moze da mi razjasni da li se rezultati prijave za DV-14 dobijaju u maju 2013?[/QUOTE]
Da, krenuvši od 1. Maja 2013. godine moći se pogledati rezultati prijava na službenoj stranici.
|
||||
|
||||
|
A je li odmah izbace rezultate za sve, tj hocu li odmah znati da li sam prosao ili zavisi od obrade podataka... Da li se uopste dobije neka obavest ako ne prodjes?
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=Hertzog;34830]A je li odmah izbace rezultate za sve, tj hocu li odmah znati da li sam prosao ili zavisi od obrade podataka... Da li se uopste dobije neka obavest ako ne prodjes?[/QUOTE]
Odmah su rezultati za sve i to krenuvši od tog dana i to čini mi se (ako se ne varam) od 18 h. Kao i svake godine server će sigurno pasti zbog gužve tako da je obično najbolje pogledati dan kasnije, iako vjerujem da će svi već taj prvi dan pohrliti na stranicu puni uzbuđenja u iščekivanju. Dobio ili ne dobio svakako ćeš kao i svi dobiti obavijest kad koristeći službenu stranicu ubaciš svoj Confirmation Number, prezime i godinu rođenja, ako dobiješ onda će poruka biti u smislu "You are among those randomly selected"...., a ako ne onda "Based on the information you provided".... Svi živimo za taj "You are among those randomly selected" :da: pa ćemo vidjeti hoće li biti šta od toga (kako ja to velim: što Bog da, ne možeš na to previše utjecati, možeš se samo nadati najboljem, a opet tko ne igra nema čemu ni da se nada), u svakom slučaju sretno! :)
|
|||
|
|||
|
evo mene evo mene :obrva:
još malo i znat ćemo rezultate..držim nam fige..koliko nas ima ovdje aktivnih koji smo se prijavili? |
|
|
|||
|
|||
|
imaš popis u topicu po imenu VAŠA STRANA
klikni na USPEŠNO PRIJAVLJENI NA DV14 i sve ti piše |
|
|
|||
|
|||
|
Drugari ja samo da vas pozdravim,i da svima pozelim puno srece prvog maja :woohoo: Meni je ovo druga prijava stim sto sam ove god prijavio i djevojku,nadam se da ce mo ove godine imati vise srece!Pozdrav iz Crne Gore :pozz:
|
|
|
|