![]() |
|
|
|||||||
| Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
| Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
| O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oprosite, nisam ni razmisljala o tome. U pitanju je BiH. Sad se mirno selimo na istrazivanje ljekarskih. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Meni me zanima vashe mislenje za dali je 9 mjeseca sumljiv period za veza u ocima konzula ako se vencamo prije intervju? Bilo bi tragedija da nas ne poveruju o vezi i jednostavno trazimo pravo reshenie. |
|
|
|||
|
|||
|
Zdravo, opet ja.
Citat:
![]() Edit: Ninovranje, molimo Vas da za tudje reci koristite quote (ovako kako sada stoji). U suprotnom ispada da ste Vi izvuceni i da ulazite u proces. Hvala na razumevanju. Sup. Mod. Last edited by SEEUSAIC; 22.09.2016 at 21:48. |
|
|
||||
|
||||
|
Diskreciono pravo konzula je da o tome odlucuje i to za svaki predmet drugacije. Dakle, nema pravila. Mada koliko je vec pisano, po iskustvima drugih, konzuli su svesni da zivot ide svojim tokom. Na vama je da ga uverite da vas brak nije iz koristoljublja.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|
|||
|
|||
|
Može mala pomoć? Šta je Appointment Letter, nisam se snašao da pronađem?
|
|
|
||||
|
||||
|
Verujem da je covek mislio na 2NL (Second Notification Letter)
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ondaK da sačekamo Milana da nam potvrdi, Milaneeee!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]() Mislim da ja imam najmani br 4xx, poslat formular 29.5. A jos nema maila😣 Da li da se zabrinem?!😯 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
1) Kada ste bili slucajno odabrani, koristili se ovaj link za proveru da ste izvuceni: https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ 2) Da posaljete obrazac DS-260 koristitili ste sledeci link: https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx Sve dok ste u obradi, pri vrhu formulara bi trebalo da je: CURRENT PROCESSING SITE: KCC. Kada obrade vasu prijavu, status se menja u: CURRENT PROCESSING SITE: BELGRADE (ili neki drugi grad, pretpostavljam). 3) Kada se promeni status prijave, a vi dobijete mail, ponovo koristite prvi link: https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ da vidite datum intervjua sa potpuno istim podacima za logovanje kao pod 1), tako da mozda mozete i bez potvrdnog mail-a da proveriti da li imate datum, samo se mail od noreply@state.gov npr. zagubio, ili nesto slicno. I siguran sam da datum intervjua i nije tako linearan sto se tice CN i datuma slanja DS-260, posto sam DS-260 poslao jako rano (8-maj), a intervju mi je zakazan posle nekih koji imaju veci CN nego ja, a i prijavu su poslali kasnije. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
pa sekcija: What to Bring to the Interview, pise medju ostalim stavkama i Appointment Letter - Your appointment information from the Entrant Status Check on the Electronic Diversity Visa (E-DV) website. E sad ja sam shvatio da kad se ulogijemo na ovu stranu, gde pise da smo izvuceni pa onda po trugi put i datum intervjua...da je to to. Ispravite me ako gresim. A to je vervatno i 2NL (Second Notification Letter) samo su nam terminologije razlicite, jel tako? Last edited by disljenko; 23.09.2016 at 20:45. |
![]() |
|
|