![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Prosle godine propustili, ovaj put necemo. Zena, cerkica 3 god. i ja.
|
|
||||
|
||||
![]()
He, he....bice nas porodica "surnajst" do oktobra. Ovi nasi stari drugovi sa foruma ce reci: Eto jos jedna generacija "gustera" koja misli da ce biti izvucena iz prve". Ja se ne opterecujem sa tim. Zivim zivot svakako kako bih i ziveo, s tim sto se moram potruditi da skupim dovoljno para za odlazak "ako ubodemo"...jer, sta vredi mogucnost odlaska kad ne mozes stvoriti pare za svoju porodicu i {sebe) da platis vize, troskove, avio karte. Pogotovo kad nemas sta ni prodati ni dobiti od ikoga. E pa, dragi moji "stariji" forumasi i igraci ove lutrije, to vam je i odgovor sa moje strane da li se i koliko zaludjujem ovom "lutrijom". Ne moze skoditi da se potrudis i zaradis pare jer bez njih...ne mozes nigde. Pa ako i omane dogodine, nece pare propasti. A kad ih bude na gromili, lakse ce se "nakototi" da bude vise.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Zelim ti da pokrenes revoluciju, dobijes iz prve, pa se mozda i nama posreci ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Prijavicu se prvi put, takodje i moj decko, pa... nikad se ne zna mozda me i izvuku.. Treba biti uporan
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Imam pitanje: Da li kada vrsim prijavu za lutriju mogu da navedem da sam udata, pritom da nisam, i da se udam kasnije, ako me izvuku?
![]() Unapred hvala na odgovoru. |
|
|||
|
|||
![]()
prijavicu se i ove godine,po cetvrti put uzastopno.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima.. Mi se prijavljujemo drugi put, s obzirom da sam prošle god zakasnila samo jedan dan
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Supug, dvoje dece i ja, prijavit ćemo se drugi put u oktobru 2012 za DV2014.
|
|
|||
|
|||
![]()
Prijavicu se drugi put.
Prvi put 2013 nisam izvucen u maju, videcemo u oktobru sta ce biti. Uglavnom ne odustajem. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |