![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=aspirin;41282]Ja nisam nigde procitao da je to uvedeno za sigurno od ove godine za neke naredne godine?!
Jeste tako bilo ove godine, ali se ta praksa moze promeniti zbog "zastite" podataka, necije samovolje i bla bla nekih razloga. Nisam video da to neko zvanicno garantuje kao uvedenu stavku. Svakako da zelim da to bude tako zbog svih igraca, ali previse hladnokrvno coveku obecavas tako bitnu stvar. Sa ovom lutrijom nikad nista nisi siguran.[/QUOTE] Cekaj, a sta bi mu ti rekao? Prvo, nisam ja njemu nista obecavao. Ocigledno je bilo da je poslao prijavu, bar je tako rekao. A drugo, ako je vec siguran da je poslao, bolje da mu kazem ono sto je uvedeno ove godine (a ne verujem da ce menjati), nego da mu kazem da se ponovo prijavi pa da sam sebe diskvalifikuje.
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
Kako mu nisi obecao kad si mu ispricao jednostranu pricu kako je to sigurno uvedeno, kako to nece biti problem i zavrsio sa "nemas brige"! Nigde nisi pomenuo neki alternativni predlog, niti se ogradio od te provere. Kao pocetnika time si ga direktno poslao na X bez da covek pokusa bilo sta drugo i ubedio da je to gotova stvar. Videcemo u Maju sta ces mu reci ako ne bude provere bez CN.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa ovim sto je on uradio (prijavio se opet preko explorera), on je sam sebe diskvalifikovao.
Rekao je da je poslao prijavu a da nije dobio broj. Savetovao sam ga onako kako bih i ja uradio. I stojim iza toga da je to mnogo bolje nego ovo sto je uradio (kad je vec siguran da je poslao prijavu). Kako si poceo jos ces mene da krivis ako coveka ne izvuku u maju. Samo me zanima kakav bi tvoj savet bio?
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=MilanM;41246]Uredno sam popunio prijavu pre 180 minuta i posle konacnog 'continue', nije mi se pojavio broj, a ne smem ponovo 'back' jer cu ponistiti prijavu. Sta sada ???[/QUOTE]
Zar posle tog continue ne ide review your application i submit na kraju? |
|
|||
|
|||
![]()
Planiram da se prijavim za zelenu kartu pa me interesuje gde mogu da pogledam zanimanja koja oni traze jer suprug i ja imamo zavrsene srednje trogodisnje skole on je auto-mehanicar, a ja sam frizer.pa bar da se uklopimo u dve godine iskustva.
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=atena;41501]Planiram da se prijavim za zelenu kartu pa me interesuje gde mogu da pogledam zanimanja koja oni traze jer suprug i ja imamo zavrsene srednje trogodisnje skole on je auto-mehanicar, a ja sam frizer.pa bar da se uklopimo u dve godine iskustva.[/QUOTE]inace privatnik sam u svojoj struci i imam dve godine staza kao poslodavac i frizer,da li neko moze da mi kaze kako bi se to prevelo na engleskom.suprug inace radi kao kontrolor u parking servisu i kako bi se njegov posao preveo ,pa da vidimo ko bolje odgovara kao nosioc zahteva!HELP, HITNO da stignemo da se prijavimo.:bravo:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ako vec idete i ti i suprug, onda nije bitno ko se cime bavi jer vrsta zanimanja nije presudna kada je u pitanju lutrija. Oboje posaljite prijave i tako povecajte sansu da budete izvuceni.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala za odgovor ali Zašto onda traže minimum 12 godina školovanja ili 2 godine iskustva u poslovima koje oni podržavaju?:wacko:[B][/B]
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=atena;41502]inace privatnik sam u svojoj struci i imam dve godine staza kao poslodavac i frizer,da li neko moze da mi kaze kako bi se to prevelo na engleskom.suprug inace radi kao kontrolor u parking servisu i kako bi se njegov posao preveo ,pa da vidimo ko bolje odgovara kao nosioc zahteva!HELP, HITNO da stignemo da se prijavimo.:bravo:[/QUOTE]
Nemojte se prijavljivati ako vam zanimanja ne prolaze na listi zanimanja, dzaba pokusavate sa trogodisnjom skolom, nista od tog posla. Bojim se i da ce tesko vasa zanimanja proci na listi. Po mom misljenju lakse je zavrsiti fakultet nego se kvalifikovati preko te njihove liste po njihovim kriterijumima i zonama. Lista: [url]http://www.onetonline.org/[/url] |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Mijan na odgovoru,malo sam se razočarala,to nije fer i ja sam isto završila srednju školu i imam diplomu samo što je trajala jednu godinu manje od četvorogodišnje.ipak ću pokušati pa šta bude biće,ako mi je suđeno da odemo otićemo,ako ne bar smo probali.:bravo:
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li je moguce dokazati radno iskustvo ukoliko nije zavedeno u radnoj knjizici. | zed015 | Vaša strana | 7 | 18.08.2015 13:22 |
Kada nesto nije u redu... | Nikolica014 | Uputstva za dobitnike | 5 | 11.12.2011 10:22 |
Sad mi nista nije jasno ???? | Ninovranje | Stare teme | 13 | 21.06.2010 21:54 |
***hitno*** | Anna | Vaša strana | 6 | 26.08.2009 10:07 |
nije mi stigao sticker sa adresom, sta da radim???? | Nenaki | Prva koverta | 4 | 24.06.2009 22:21 |
![]() |