ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 08.12.2008, 05:46
kolja kolja je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.05.2008
Nepromenjeno

ljudi sjajni ste kao i uvek -sta bih bez vas -vec mi je glupo da se zahvaljujem stalno -sve je ok stizu ssn za oko dve nedelje -ispalo je da smo ubaceni u sistem ali broj nije dodeljen iz nekog razloga ;
Staro 09.12.2008, 02:49
kolja kolja je offline
Stari vuk

Nepromenjeno

a da zaboravih da napomenem da su nam stigli welcome letters-negde posle thanxgiving-a odnosno posle 29 novembra -sad ne znam koliko ce vremena proci pre nego nam stignu zelembaci -ja procenjujem na oko jos 3 nedelje
Staro 09.12.2008, 16:50
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

[QUOTE=kolja;6030]a da zaboravih da napomenem da su nam stigli welcome letters-negde posle thanxgiving-a odnosno posle 29 novembra -sad ne znam koliko ce vremena proci pre nego nam stignu zelembaci -ja procenjujem na oko jos 3 nedelje[/QUOTE]

To sve zavisi, meni je stiglo jedan dan nakon welcome letters, a welcome letter mi je stigao nakon vise od mesec dana.

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Staro 15.12.2008, 22:57
Seekimo Seekimo je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.08.2008
Nepromenjeno

[QUOTE=kolja;6184]cestitam i ja !!!11111:bravo: jel neko dolazi bre u ovaj NY a ? inace stigo nam SSN .[/QUOTE]

Znaci posle koliko dana vam je stigao SSN?A jeste dobili green card,ako jeste posle koliko dana?
Staro 15.12.2008, 22:59
Seekimo Seekimo je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.08.2008
Nepromenjeno

Aha,procitao sam sad gore da si napisao ,,za oko tri nedelje da ocekujes GC,,.Nego ,Kolja nadje li neki stan,nista nam nisi javio o tome ili bar nisam video.Sta je sa poslom?Napisi neku rec.Pozzz
Staro 16.12.2008, 06:56
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno Kolja NYC - pocetak zivota u USA

E pa doslo je vreme i za uvodjenje reda :w00t: Nista strasno se nije desilo osim da smo se "rasplinuli" po temama te je ovo pokusaj da se malo bolje organizujemo.... Kolja, sve ostalo je na tebi. Ako zelis da podelis iskustvo sa ostalima i opises sve prednosti i mane pocetka zivota u prelepom nam NYC - nastavi da pises. I naravno - da probamo da ostanemo pri temi, koliko je moguce, jer ovo je uuuuh mukotrpan posao :ludak:
Staro 17.12.2008, 06:41
kolja kolja je offline
Stari vuk

Nepromenjeno

e da nadjoh stan -delim ga sa jos par ljudi -sa jednim brazilcem i jednim amerom (redneck iz iowe ) ;brazilac i njegova "mexican raza" sa posla (restorana )prave zurke svako vece tako da se ne legne pre 4 ujutru ;zena je van grada radi kod nekih amera -cuva im decu ;ludiloooooo 100 % gandza dismri 3 bloka daleko;sta da se radi bar je jeftino i gajba je ok -topla ;napolju pada sneg ;itd ;idemo dalje -budzim cv da vidim da li ce neko hteti da zaposli osrednje talentovanog slikara kao .........?
Staro 17.12.2008, 08:42
xeg's Avatar
xeg xeg je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.05.2008
US lokacija: Atlanta, GA
YU lokacija: Nis, Srbija
Pošalji Skype™ poruku korisniku xeg
Nepromenjeno

hahaha:lool: kakav si ti lik, znaci pravi se gandza cake uz [I]Cotton Eye Joe[/I]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v124/fingaup/Smileys/fly.gif[/IMG]

Nego kakav je tvoj sveukupni utisak o NYC sada kad si vec neko vreme tu? Neki + i -... myth - truth
16.05.2008. - stiglo u KCC
01.12.2008. - stigla 2. koverta
22.12.2008. - zavrsen lekarski
22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u
23.01.2009. - podigli vizirane pasose
Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA
---------
About us: Veselinovica kutak
Staro 17.12.2008, 12:06
mvp977's Avatar
mvp977 mvp977 je offline
Drug član

Datum prijave: 19.05.2008
Nepromenjeno

[QUOTE=kolja;6212]e da nadjoh stan -delim ga sa jos par ljudi -sa jednim brazilcem i jednim amerom (redneck iz iowe ) ;brazilac i njegova "mexican raza" sa posla (restorana )prave zurke svako vece tako da se ne legne pre 4 ujutru ;zena je van grada radi kod nekih amera -cuva im decu ;ludiloooooo 100 % gandza dismri 3 bloka daleko;sta da se radi bar je jeftino i gajba je ok -topla ;napolju pada sneg ;itd ;idemo dalje -budzim cv da vidim da li ce neko hteti da zaposli osrednje talentovanog slikara kao .........?[/QUOTE]

Pisi kako nadje gajbu , i ti si pretpostavljam bez ikog tu. Ako ja ne iskopam nesto do aprila-maja , a tebi bude trebao cimer , eto me u jabuku :pozz:
"When I became convinced that the Universe is natural that all the ghosts and gods are myths, there entered into my brain, into my soul, into every drop of my blood, the sense, the feeling, the joy of freedom. The walls of my prison crumbled and fell, the dungeon was flooded with light and all the bolts, and bars, and manacles became dust. I was no longer a servant, a serf, or a slave. There was for me no master in all the wide world, not even in infinite space. I was free."
Staro 17.12.2008, 23:59
kolja kolja je offline
Stari vuk

Nepromenjeno

moje dosadasnje iskustvo nije bas tipicno i ako mogu da predvidim stvari kako se odvijaju bice svasta u ovoj ameriki-meni se skoro uvek desavaju neke bizarne stvari a s obzirom da je ovo velika zemlja + ima kojekakvih likova bice u buducnosti interesantnih postova by me ;vazi sto se tice cimera ako budem ovde i bude neko upraznjeno mesto ( ova ekipa oko mene je 99 ilegalna pa mozda neko bude deportovan ) ili kod mene u zgradi ili u susednoj rado cu da pomognem -mislim svi su uredu nema nekih fizickih ekscesa itd samo sljakaju piju , duvaju i vataju "chikas" na svakom cosku + uh veceras je jopet zurka ;sto se tice mitova -"sta reci a ne slagati" -grad je opgroman da malo sve to umara -subway je spor i krcat tokom rush hour -spanski se cuje vise nego engleski -"sto kaze denzel washingotn u filmu Training Day :"learn that shit-mos def could save your life " - pa eto moj savet -upisite neki express kurs spanskog jos u bgd-u;sve je skupo downtown ali se posle 100 ulice nagore lakse dise (ja sam na 115);kazu kriza je ali se to nevidi (jos) svuda su reke ljudi (downtown) -ovde kod mene je pustahija tj nema nigde nikog na ulici u bilo koje doba dana -malo je scary -osesam se ko one face iz ratnika podzemlja (warriors);itd pisacu ;evo opet moj broj fontelea 646 385 9995 a da sobu sam lako nasao -stan je bilo skoro nemoguce dobiti zbog credit history (odnosno nedostatka istog )-ima dosta prepvara -iznajmljuju se stanovi koji nepostoje ali se to lako provali (to rade nigerijci dosta -kao tip je van zemlje ali ce poslati kljuceve cim mu ti posaljes lovu u na pr. Lagos i to preko Western Uniona )itd . mislim smeh sema ali "pali" izgleda verovali ili ne ;isto se nude poslovi "prihvatanja cekova " -kao treba da se radi za neku internacionalnu korporaciju tako sto se prihvataju cekovi i kesiraju e sad cekovi dolaze na tvoje ime i ti kao naknadu uzimas 10% od vrednosti ceka a ostatak saljes tim tipovima koji su kako neka foirma koja postoji van USA (rumunija ili bugraska uglavnom);naravno ti ides u prdekanu el su to cekovi koji su ili ukradeni ili su dobijeni od nekoga prevarom ;

Pravila pisanja