![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DS-230 je drugačiji nego na Internetu » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Koliko sam ja mogao da prokljuvim, najbitniji je broj u gornjem desnom uglu jer on definise do kada je obrazac validan, bez obzira da li izgleda malo drugacije. Mi smo u koverti dobili tri kompleta (zena, ja i klinac), jedan je bio neki stari, valjda im ostalo na zalihama, a dva su u donjem levom uglu imali oznaku 02-2009, predpostavljam da su stampani u februaru ove godine. Sa neta sam skinuo obrazac koji moze da se popunjava na kompu, sa oznakom (dole levo) 05-2009, dakle noviji, taj sam popunio za sve nas i poslao. Posto je za sve isto resenje kojim su stupili na snagu (gore desno), predpostavljam da su svi validni.
|
|
||||
|
||||
![]()
e, da ista stvar je bila i ovde, na onima iz februara nije bilo polja za e-mail, a na novijim jeste. S obzirom na to da sam novije formulare skinuo sa sajta ambasade, ubedjen sam da su OK
|
Tags |
dsp-230 |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Intervju-ranije nego sto smo planirali | Macedonia Ohrid | Stare teme | 6 | 03.10.2008 06:19 |
![]() |