![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Što reče jedan na blogu B92... što nisu ove uhapsili?
http://www.youtube.com/watch?v=wddnp4wFd3E Ceo youtube vrvi od ovakvih snimaka: http://www.youtube.com/results?searc...ng+a+bath&aq=f
|
||||
|
||||
![]()
po meni je ok slikati golišavu bebu, dete do godinu dve... ali sa 5 i 8 godina... malo mi je već bolesno. Kao i zajedničko kupanje bate i seke (posle prvih nekoliko godina) - bolesno mi je.
|
|||
|
|||
![]()
Na kraju krajeva sam je kriv što je porodicu doveo u tu situaciju. Nemojte zaboraviti fino je rečeno da je taj materijal pronađen u službenom laptopu.
Šta će taj materijal u službenom laptopu? Takve greške se očigledno tamo ne praštaju. Nije to Balkan pa da uzmeš službeni auto i vozaš se gdje god želiš nakon radnog vremena i slično! Trebao je da misli šta radi a ne da koristi službene stvari za porodično zezanje. I uostalom ko zna koliko je još nejasnih detalja i o kakvoj se porodici radi, i okruženju kome se zamjerila. I ako je greška države sam je birao takvu državu demokratiju u kojoj će živjeti bila ona kaubojska ili ne. |
|
|||
|
|||
![]()
California=Svarceneger terminatorska demokratija
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O kakvoj se se porodici radi? Pa verovatno bunch of weirdos koji kupaju svoju decu zajedno u kadi u svom domu? Da imaju nesto cak gadnije od toga, verovatno bi tome dali vise publiciteta, al kako nisu... I ja sam isti takav "kriminalac", imam decu 4 i 7 godina, decaka i devojcicu i kupaju se jos uvek zajedno u kadi i ne vidim nista gadno ili odvratno ili perverzno u tome. A to da su se mozda nekom zamerili, to se potpuno slazem sa tobom, takva stvar je i meni pala na pamet, tipicno za amere, ako ne mogu da te skinu zbog cega bi hteli, nadju ti nesto (ili smeste) drugo i opet si gotov... kao wikileaks guy... Izgleda da cemo stvarno morati u US za pocetak, da hodamo ko po jajima, za svaki slucaj, dok ne provalimo ko, sta, kako i da li? Problem je samo sto nesto moze da te udari sledja cemu se uopste nisi nadao? Neznas odakle da pazis...mozes da se, za svaki slucaj, odreknes torenta, pusenja na pogresnom mestu, brze voznje, DUI, prelaska ulice na crveno (ukoliko si takve stvari radio), ili sta ga znam svih tih sitnih "kriminalnih" radnji koje ljudi ponekad rade -i nista, ali mozes da "padnes" ako pogledas u pogresnom pravcu ili kazes pogresnu rec na pogresnom mestu, i ne sluteci sta si napravio? To je malo zabrinjavajuce...medjutim, to je trampa, menjas svoju sadasnju svakodnevnicu u kojoj mozes svakom javno da pomenes familiju - i nista, za ovu u kojoj ljudi do bolesnih detalja paze na sve sta radis (i ponekad pogresno protumace), ali ti daju mogucnosti da (ukoliko se naviknes na toliku "demokratiju") zivis otherwise normalnim zivotom ili bolje, sto tu gde jesi, nije bas izvodljivo.
Score ![]() Last edited by Score; 22.12.2010 at 10:24. |
|
||||
|
||||
![]()
Svasta pishu novine.Blic prednjachi u tome, a nije ni B92 mnogo bolji.Uverila se na primeru najbilzih.Tek kad Tanjug objavi vest verujte da necheg ima.
Porodice i vaspitanja su razlichiti.To shto su sa balkana ne znachi da nisu pedofili.Ameri su to predupredili zakonima a u Srbiji se za iste radnje cuti, bez obzira shto ti je to posao jednostavno okrenesh glavu na drugu stranu, jer chuvash svoju porodicu. Na jedno naseljeno mesto( necu imenovati koje) oko 10.000 stanovnika je oko 100 porodica koje matretiraju decu na razne nachine a prednjachi seksualno zlostavljanje- pouzdan izvor.
Case Number: 21xxy Prva koverta: 14.05.2008. Poslati obrasci i slike:26.05.2008. U KCC stigla nasa koverta: 29.05.2008. Zakazan interviju: 15.05.2009. Druga koverta:26.03.2009. Viza u pasosu: 22.05.2009. U Americi od 20.08.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma daj pustite te price o politickoj korektnosti, maltretiranju dece... i sami Ameri se sa nostalgijom secaju kako su nekad dobijali packe od roditelja kada su bili mali, a sada su u situaciji da im deca od 7, 8 godina prete zvanjem policije ako samo povise glas.
Kao i uvek ide se iz krajnosti u krajnost Problem ovog drustva je nedovoljno vaspitanje dece u porodici, a kada kasnije ta ista deca stupe u drustvo odraslih cekaju ih rigorozni zakoni. Nije ni cudo sto su zatvori puni i prepuni |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Medjutim sta je tu je, kao sto rekoh, to je trampa, da se ne ponavljam. Trpis ako mozes i dok mozes, naviknes se, ako hoces, i ako mislis da vise dobijas nego sto "gubis", a ako ne - palimo kuci (ma gde to bilo?)...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pored ovoga postavlja se i pitanje obavjestenosti ljudi koji zive u Kaliforniji o odgoju djece i o odredjenim zabranama sta se smije a sta ne. Bas me interesuje da li je ko od nasim forumasa, koji je sa prebivalistem u Kaliforniji, ikada vidio ili cuo preko sredstava javnog informisanja pomenuta pravila a koja se tiču odgoja djece. Sto se tice zloubotrebe sluzbenog racunara ipak sam misljena da je doticni gospod povredio pravila sluzbe a ne i odredjeni zakon drzave, i ako po pravu svaki je gradjanin duzan da prijavi van zakonske radnje (ovim sam mislio na rukovodioce u firmi) |
|
||||
|
||||
![]()
Da prenesem ovo sa drugog foruma:
Citat:
http://blog.b92.net/text/16836/I-ja-...ge=3#komentari Zaista više ne znam šta se događa...
|
![]() |