![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma nije sve do tebe, mora da sam i ja tu nekako umesao prste jer ja samo sto nisam stigao tu...(samo da ostali koji su tamo ne provale inace smo pukli!) Odbrojavanje vec otpocelo, T-19 days and counting!
|
|||
|
|||
![]()
Evo stize leto u Kaliforniju polako ali sigurno, ja mislim da je sad definitivno to to 25 stepeni, subjektivni osecaj 30, znaci dreamerns je na putu
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hhahah a kada se produzila zima u Srbiji i kada je danima i u martu bilo ispod nule sigurno je bio ovde
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Jedno nezavisno istrazivanje nedavno je otkrilo neobicnu pojavu iznenadnih klimatskih promena sirom planete. Nezapamceno niske temperature pracene jakim mecavama zabelezene su sirom Ilinoisa a narocito u Cikagu, medjutim istrazivaci otkrivaju da se ovaj fenomen siri i suncanom Kalifornijom gde se osim ucestalih poplava desavaju se cak i tornada. Anonimni izvor nam je potvrdio da su istrazivanja radjena i na teritoriji Evrope kao i da se uzrok ovih cudnih pojava u ovom iztrazivanju vodi pod tajnom sifrom "zeleni". |
|
|||
|
|||
![]()
A da ne govorimo o kishi u Mojave pustinji.. koje nije bilo zdnjih 10-ak godina
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tornado je stvaro bio u Santa Rosa, a tornado warning je bio u Burlingame, CA (gde zivim). Bio se pojavio i na pacific beach :-)
No, ako je za utehu, "moj efekat" nije vecan....prodje nakon nekog vremena :-) Inace, sada je stvarno jako lepo...kuc kuc kuc da ne ureknemo. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Hteli mi to ili ne, uvek nešto želi da nas ubije od početka vremena, gde god se nalazili
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |