![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
dobra vest, iako nam je vreme svake godine sve manje saveznik. nadam se da će velika većina nas sa foruma imati daleko više sreće u ovom krugu izvlačenja.
pozdrav svima. |
|
|||
|
|||
![]()
Bas se radujem sto se lutrija reklamira i po dnevnim novinama!To znaci da ce biti sve vise ljudi koji ce da se prijavljuju a i ovako nas iz godine u godinu sve manje i manje izvlace...:no:
|
|
||||
|
||||
![]()
^
Hahaha... Baš sam o tome razmišljao... Ima da se prijavi celo porodično stablo, bre, pa kasnije će biti pitanja "e, a 'de da vidim da l' mi je baba izvučena?" :==D: Zaista mi zvuči dobro onda ideja da se plati neka sitna suma za prijavu, čisto da bi se otarasili od "ozbiljnih kandidata". Joj, jednoga dana...
|
|||
|
|||
![]()
Za sada je samo Alo objavio vest za novi krug lutrije. On je kao ekskluziva u odnosu na ostale. Svi ostali ce tu vest objaviti pocetkom Oktobra kad pocne prijava da podsete svoje citaoce na vreme tako da niko nece nista propustiti ko cita dnevnu stampu. Ljudi, lutrija jednostavno postaje premala prica za sve nas i treba traziti neka alternativna resenja za odlazak.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdravljam sve prisutne članove,ja sam pokušavala sa prijavom nekoliko puta i na žalost za sada neuspešno. Čitala sam forum i pomislila da pitam, možda neko može da mi da informaciju i savet. Ja posedujem još jedno državljanstvo iz nama susednih zemalja i kod njih je broj za izvlačenje veći nego kod nas. Sada razmišljam na glas i molim da mi se neko pridruži u razmišljanju,šta ako bi se ja prijavila kao građanin te zemlje:wtf: iako sam samo formalno. Naime ja živim i radim u Srbiji???:nene:
Hvala svima koji žele sa mnom na glas razmišljati:1081: |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=gorjana;24689]Pozdravljam sve prisutne članove,ja sam pokušavala sa prijavom nekoliko puta i na žalost za sada neuspešno. Čitala sam forum i pomislila da pitam, možda neko može da mi da informaciju i savet. Ja posedujem još jedno državljanstvo iz nama susednih zemalja i kod njih je broj za izvlačenje veći nego kod nas. Sada razmišljam na glas i molim da mi se neko pridruži u razmišljanju,šta ako bi se ja prijavila kao građanin te zemlje:wtf: iako sam samo formalno. Naime ja živim i radim u Srbiji???:nene:
Hvala svima koji žele sa mnom na glas razmišljati:1081:[/QUOTE] Prioritet za prijavu ima zemlja rodjenja. Ukoliko se ta zemlja ne kvalifikuje za lutriju onda se moze navesti zemlja ciji pasos se poseduje, a ima pravo ucesca... Mislim da je vec pisano o tome na forumu, ali pisem sa telefona pa mi je teze da pronadjem temu... Mislim da je u tvom slucaju jedino ispravno (posto sve "nase" zemlje ucestvuju) staviti zemlju u kojoj si rodjena. |
|
|||
|
|||
![]()
Zanima me da li neko mozda zna ako se prijawimo owe godine kada je onda izvlacenje sledece godine? Nisam bas najbolje obavestena pa me interesuje . Nadam se da ce mi neko odgoworiti.Hwala! :) A da umalo da zaborawim u nekom clanku sam widela da pise da swi srbi koji se prijawe idu u ameriku posto ih ima weoma malo da li je to tacno ? ewo i sajta gde je to napiseno [url]http://www.njuz.net/svi-gradani-srbije-dobili-americku-zelenu-kartu/[/url] :) ja se nadam da je tacno ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svim forumasima, i ja sam nova na forumu, pridruzicu vam se i ja ove godine u prijavi, i nadam se da cemo imati srece :naughty:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=tamara-tasa;24814]Zanima me da li neko mozda zna ako se prijawimo owe godine kada je onda izvlacenje sledece godine? Nisam bas najbolje obavestena pa me interesuje . Nadam se da ce mi neko odgoworiti.Hwala! :) A da umalo da zaborawim u nekom clanku sam widela da pise da swi srbi koji se prijawe idu u ameriku posto ih ima weoma malo da li je to tacno ? ewo i sajta gde je to napiseno [url]http://www.njuz.net/svi-gradani-srbije-dobili-americku-zelenu-kartu/[/url] :) ja se nadam da je tacno ...[/QUOTE]
Ma da, samo pozoves ambasadu da zakazes interwju - evo ti broj:011-587-896. Jedino sto ti treba ti je licna karta, uwerenje o drzawljanstwu i neka adresa u US na koju bi ti stigla dokumenta. To sve kad sredis, oni ti rezerwisu kartu i stan za prvo wreme dok se ne snadjes.... Swe u swemu, ako prodjes lekarski pregled i dokazes da ti sunce nije sprzilo mozak kao sto to izgleda na osnovu tvog posta i da znas svih 36 slova srpske azbuke, uspesan ziwot u US ti je zagarantovan. Wall Street place za tobom, sto vise takvih i ima zemlja da nam procweta. |
|
||||
|
||||
![]()
Ju, dobro si mi rekla Tamara, idem odma' da javim i komsinici, pa da se sprema. Takvih nam pravih informacija treba na ovom forumu.
Ej, da -- dodaj obavezno trojku ispred broja za ambasadu sto je napisala Zana, promenili su centralu!
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |