![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Ulazak u SAD » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Povratne karte do Amerike su i do skoro duplo jeftinije nego jednosmerne...
Sta mislite, da li prilikom ulaska u USA, ako sam stigao kartom koja je povratna (tj. ima i povratni smer prema Beogradu) mogu imati probleme samo zbog toga sto je karta povratna? Pitam za slucaj u kom nisam prebacio 6 meseci van Amerike, par dana bi mi falilo do 6 meseci van US, znaci oko 5,5 meseci recimo van Amerike... Razmatram da li da kupim povratnu jedino jer je znacajna razlika u ceni, ili je to mozda ipak rizikovanje ulaska u drzavu... Dal je neko imao kakvo iskustvo po pitanju ovoga? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sve I da vide, verujem da ih se to ne tice previse osim da mozda samo nesto prokomentarisu ili cisto pitaju za razlog, ne verujem nista vise I ozbiljnije.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, povratne karte su skoro duplo jeftinije, ako se gleda posebno. Ali kada se uzme u obzir da treba da se plate karte za tamo i nazad, onda izlazi malo skuplje da se kupuje povratna karta.
![]() Gledao sam da je karta AirSerbia u jednom smeru stvarno (skoro) duplo skuplja od povratne karte (za Hjuston, približno : $800 vs. $1400 ![]() ![]() Gledao sam cene Turkish Airline. To je već pristojnije, a povratna je za par desetina $ skuplja od one way. Za mene je izbor jasan: Braćo Turci ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
A zasto niko ne spominje aeroflot?
Ja nikako nisam dobijao nesto povoljnije od njih. Oko 350$ do Njujorka u jednom smeru. |
|
|||
|
|||
![]()
Sta mislite, da li mogu jednom kompanijom do nekog Evropskog grada, a da sa istog tog aerodroma kroz 24 ili 48 sati imam kupljenu sledecu avio kartu za Ameriku kod neke druge avio kompanije?
Da li ja imam pravo da sedim na aerodromu u npr. Stokholmu ili Amsterdamu ili bilo gde 40-tak sati, cekajuci sledeci let koji imam sa drugim nekim avio prevoznikom (drugim od onog kojim sam tu stigao) za nastavak puta ka Americi... a da pritom nosim pasos Srbije... Dal neko sa foruma ili ste culi neku pricu da neko kombinuje ovako nesto, ali uspesno, ima li rizika kakvih i sl...? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Što kraći put do USA, to bolje. Par desetina dolara više u džepu vam ne znači ništa, kad treba da ponesete puno više za život u USA. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Inace, za samu GC se slike predaju vec na intervjuu u ambasadi ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
A dal bi neko pravio problem, tj na neki nacin onemogucio to zakonski ili bilo kako drukcije. Za par desetina dolara sigurno nema smisla, Ali ako bi bilo duplo I'll trostruko nizu cenu transportation, mozda bi imalo smisla, gde bi usteda bila 300-400$ npr... Za recimo 40 ili 50 sati cekanja na nekom aerodromu negde. Koja avio kompanija I'ma najjeftinije prekookeanske letove Evropa amerika?
Last edited by markoni; 20.01.2018 at 12:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Ako dobro razumem ti hoces da provedes na nekom aerodromu u Evropi 40-50 sati dok cekas let za Usa?Ja ne vidim sta bi tu bilo problem.Aerodromi su slobodna zona vidjala sam razne ljude kako spavaju po aerodromima dok cekaju letove.E sad moguce da bi te neko pitao sta radis tu ali ne verujem da bi te isterali sa areodroma ako cekas let toliko dugo ili bi se vec snasao malo izasao pa vratio promenio mesto i sl...
|
![]() |
|
|
![]() |