![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Vidim opet krece euforija svi da se prijave u prvom satu lutrije, zasto lepo ne sacekamo 5-i ili 15-i ili 25-i oktobar pa da se prijavimo zasto kliktati iz minuta u minut?:blink:
|
|||
|
|||
|
Milose, potpuno se slazem! Pogotovo mislim da nema potrebe slati istog minuta, sata, dana jer dobro se zna sta je prosle godine bilo...
A dobro znam da ima nekoliko ljudi na ovom forumu koji su poslali posle mesec dana (jer za DV2010 je bilo od oktobra do decembra) od samog "otvaranja" i bas su ti bili izvuceni... Treba svi da shvate da je ovo lutrija, i da ne znaci da ako se posalje istog minuta kada se otvori da ce bas taj neko i dobiti... |
|
|
|||
|
|||
|
LJudi imam problem,popunio sam prvi dio aplikacije i dosao do djela Authentication Code gdje se trebaju ukucati slova ona da bi se nastavilo dalje i NE MOZE probao sam i velika i mala slova i stalno vraca da ponovim sta se desava molim vas:wtf:
|
|
|
|||
|
|||
|
Estimated Burden: 30 minutes
Unexpected Page Request There has been an error with your entry processing. Please be sure to NOT use your browser's BACK, FORWARD and RELOAD or REFRESH buttons in order to prevent this error. Only use the BACK buttons provided by this application. To resume your entry from the last known state please press the "Resume Entry" button below. Thank you. I ovo pise sta je ovo molim vas |
|
|
|||
|
|||
|
Posto pratim od osnivanja ovaj sajt i dosao sam na ideju,ja bi zamolio forumase koji su dobili green card da lepo daju svoj nick na skype i broj telefona, da svako moze da ih kontaktira u bilo koje doba dana i noci.Bilo bi korisno kada bi organizovali jedan kurs engleskog jezika, ali do 15.10.2011. da bi ostalo vreme bilo iskorisceno za pitanja pod razno. Nisam bezobrazan, ali mi nije jasno da se cekalo do poslednjeg trenutka da bi se informisalo. Razumem ljude koji su tek naisli na sajt, ali toliko je sve 1000 x sazvakano da .... Ne mora odma da se prijavi, ima vremena do 05.11.2011, tako da je sve jedno prijavio se prvog ili poslednjeg dana. Dosta ljudi koji su otisli preko su se vise smorili od jednih te istih pitanja i zato mnogi ne dolaze vise, a oni su dosta informacija ostavili na ovom sajtu. Znam da sam smorio, ali bilo je iskreno. Puno srece svima u izvlacenju!
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=jovke;25265]- Ime i prezime u prijavi pises bez kvacica
- Visa stru cna sprema je associate degree ali s obzirom da nema te opcije u prijavi moras oznaciti High school degree ili University degree ( licno ja bih stavio University degree) - Adresa koju ostavis ne mora biti zvanicna tamo gdje si prijavljen nego je to vise kontakt adresa tako da ostavi koju zelis, ona koja ti je prakticna za eventualnu komunikaciju sa njima ako dodje do potrebe za tim. - Program za uredjenje slike je vjerovatno dobar i zvanican ali ja kad sam preko njega obradio sliku nije bas bila kao kada sam je obradio kroz pravila u zvanicnim instrukcijama. Meni se visine do brade i od ociju do dna slike koje se tamo navode ne uklapaju u sliku koju formiram preko linka koji si ti ovde naveo.[/QUOTE] puno hvala. i jos nesto. mogu li se ja uslikati sa svojim digitalcem i da sredjujem sliku. koji je najbolji program kojim mogu tu sliku srediti. |
|
|
|||
|
|||
|
Ala ljudi pa pmoazite....Ne mogu u opste da udjem u obrazac za prijavu na lutriju? Sta se desava?
|
|
|
|||
|
|||
|
Probaj da izbrises kes iz pretrazivaca,mozile, google chrome,zavisno sta koristis
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=caspero;25295]puno hvala.
i jos nesto. mogu li se ja uslikati sa svojim digitalcem i da sredjujem sliku. koji je najbolji program kojim mogu tu sliku srediti.[/QUOTE] Ne postoji najbolji, ko je na sta navikao. Meni je potpuno ok PhotoScape, besplatan je, mali je pa mozes probati sa njim. Ne saljem link za download posto pisem sa telefona, ali nadji ga pa probaj. Srecno sa slikom i sa lutrijom, naravno :==D: |
|
|
|||
|
|||
|
Evo sada moze da se prijavljuje. Sa srecom svima!!!
|
|
|