|  | 
 | 
| 
 | |||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Problem sa veličinom fotografije 

Veličina moje fotografije je 243 kb a dozvoljeno je 240. Fotografija je uradjena kod profesionalnog fotografa po svim zahtevima ali eto nije 240 kb već 3 kb veća...Da li neko može da mi kaže šta da radim?I da li će me diskvalifikovati zbog te male razlike?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

[QUOTE=Mila Milosevic;25371]Veličina moje fotografije je 243 kb a dozvoljeno je 240. Fotografija je uradjena kod profesionalnog fotografa po svim zahtevima ali eto nije 240 kb već 3 kb veća...Da li neko može da mi kaže šta da radim?I da li će me diskvalifikovati zbog te male razlike?[/QUOTE] Preko Photoshop-a je skratis malo i resena prica.... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Prijavio se i čekam 1. Maj ... devojka će sutra pa videćemo... Svim forumašima puno sreće i da pozelenimo :papa:
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Prijavio se i ja odmah pola sata nakon otvaranja sajta pa sto bog da :) Srecno svima! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Eh, prijavih se i ja (po drugi put) a i supruga ce uskoro. Valjda cemo imati vise srece ove godine...Pozz svima! :;D:

__________________ 2013. is my lucky year   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Pozzz svima, Ako bih dobio zelenu kartu preko ove lutrije da li to znaci da sa sobom mogu povesti i roditelje i sestru? Ako moja sestra dobije kartu je li to znaci da je mogu i ja dobiti jer smo rod? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

[QUOTE=enes;25391]Pozzz svima, Ako bih dobio zelenu kartu preko ove lutrije da li to znaci da sa sobom mogu povesti i roditelje i sestru? Ako moja sestra dobije kartu je li to znaci da je mogu i ja dobiti jer smo rod?[/QUOTE] Aha, i babu i dedu, i kucu i macu, i komsiju a tek pa komsinicu, bez nje nikako :belj::belj::belj: | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

[QUOTE=enes;25391]Pozzz svima, Ako bih dobio zelenu kartu preko ove lutrije da li to znaci da sa sobom mogu povesti i roditelje i sestru? Ako moja sestra dobije kartu je li to znaci da je mogu i ja dobiti jer smo rod?[/QUOte Odgovor na tvoja 2 pitanja je..... NE MOZES:no: | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Ma ustvari povedi sve koje znas amerika ceka..............
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Prijavljeni supruga, ja i drugar. Mislim budite malo kulturni, evo imas [url]http://translate.google.com/[/url] i tu mozes da vidis da svi koji su ti bliski zena, devojka, mama, tata, brat, sestra, baba, deda, tetka, teca, stric, strina, ujak, ujna, brat od tetke i tece, sestra od tetke i tece, brat od strica i strine, sestra od strica i strine, brat od ujaka i ujne, sestra od ujaka i ujne, i sva sira i bliza rodbina, to ti sve pise na zvanicnom sajtu, samo sam ti ja skratio prevodjenje.
		 | 
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka | 
| Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 | 
| Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 | 
| Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 | 
| Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 | 
|   |