![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Pronalaženje prvog posla u Americi » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Moze li mi neko pomoci oko posla u USA,imam B1-B2 vizu na 10 godina.Radio sam na cruzeru 3 godine,trenutno radim u Moskvi,zelim doci u Ameriku da radim bilo kakav posao u pocetku,znam engleski extra.Hvala vam puno unapred od srca.
bokizebic@hotmail.com<<< |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima, mi smo novi.
![]() Pre neki dan su nam odobrili useljenicku ![]() Suprug je muski i zenski frizer, ja dizajner enterijera sa ne bas velikim iskustvom u poslu. Nasa beba trenutno ima dva i po meseca, planiramo da se sto kasnije zaputimo ka USA. Prva destinacija nam je Chicago (na formularu smo naveli adresu prijatelja odatle) pa cim uzmemo papire i suprug uzme licencu za frizera u NY ako Bog da, sledeca destinacija je California (San Diego, LA ili njegova okolina). Nemamo tamo nikoga, za razliku od Chicaga ali jako bismo voleli tamo da zivimo. ![]() Molim za bilo kakve informacije ako je neko upucen- sta mozemo ocekivati sa nasim zanimanjima (narocito suprugovim jer cu ja za prvo vreme biti kuci sa bebom), da li nam je izbor lokacije dobar i najvaznije, kako izgleda preseljenje sa malom bebom. Svaki savet i sugestija su zlata vredni. Slobodno me preusmerite na drugu temu ako sam "zalutala". Unapred zahvalni |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam dobio GC i idem u januaru na Florida St.Petersburg,ako neko ima neki posao neka javi savicdragan5@gmail.com
|
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo
Dali ima nekoj od vas dobitnicite sto saka da zivee vo NY? Ako ima nekoj so iskustvo so deca neka pisi poraka imam edna ponuda za rabota kako bebisiterka vo Long Island. |
|
|||
|
|||
![]()
Kade ce odis,tesko e za prva rabota ako nemas nekoj blizok,a i sekoj ce saka da te iskoristi site se zmiji tamu ce vidis.pozz
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stigoh u Ameriku ljudi pomagajte posao,posao,posao
|
|
|||
|
|||
![]()
Srecno! Gde si, u kom gradu, koja drzava? Zelim da brzo nadjes posao
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kupovina auta na kredit i građenje kreditne istorije | zvercica | Vodič za emigrante | 97 | 31.08.2021 23:46 |
Iseljenicka viza za porodicu da li je moguca bez rodbine,posla,braka u Americi | joga | Stare teme | 22 | 21.10.2012 18:10 |
Koju banku izabrati - za kupovinu auta, kreditne kartice, građenje kreditne istorije | dreamerns | Stare teme | 93 | 02.09.2010 05:11 |
Ograničenje zapošljavanja stranaca | zoran80 | Stare teme | 26 | 25.01.2010 14:31 |
![]() |