ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 03.05.2013, 14:44
cukoni cukoni je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.09.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik curlika Prikaz poruke
Maleni spisak dobitnika tj. selektovanih. Verovatno ce ih biti i vise samo sto to nece biti ljudi sa foruma (dosadasnji clanovi), ali neka...Interesantno da od ove malene grupice NIKO nije sa spiska uspesno prijavljenih za DV-14. Cestitke svima.
I napisite svoje osnovne podatke...zar je to tako tesko?

01. SR Zana - dever (cetvoroclana porodica), Vojvodina, (broj oko 50,000)
02. HR Bullet4MySelf - Bracni par, (2. put), Sisak, (broj oko 12,000)
03. BIH cvale - sam, Bijeljina, (broj oko 11,000)
04. SR IgorMAD - (broj oko 8,000)
05. SR JoMan - Brat izvucen, (2.put), (broj oko 47,000)
06. BIH via - (cetvoroclana porodica), (broj oko 3,000)
07. HR ncitkovic - (broj oko 31,000)
08. ??? coda81 - dobio emailom obavestenje da je select (broj je oko 32,000)
09. BIH robo - Žepče, (na pogresnoj strani se upisao)
10. ??? Nikolaniko - (na drugoj strani se prijavio) (broj oko 36,000)
zar nisu Bullet4MySelf i cvale na ovom spisku sto je bio?
Reply With Quote
Staro 03.05.2013, 16:06
ivanmilosavljevic's Avatar
ivanmilosavljevic ivanmilosavljevic je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2012
US lokacija: Miami
Pošalji Skype™ poruku korisniku ivanmilosavljevic
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik cukoni Prikaz poruke
zar nisu Bullet4MySelf i cvale na ovom spisku sto je bio?
Da upišem drugara iz Beograda,case number oko 800!!!
09.05.2012-Poslao kovertu
16.05.2012-Stigla koverta u KCC
19.04.2013-Lekarski
15.05.2013-Ponovo rodjen
21-22.05.2013-Zagreb-Zurich-Miami(Florida)
Reply With Quote
Staro 03.05.2013, 16:29
coda81 coda81 je offline
Drug član

Datum prijave: 03.05.2013
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD Prikaz poruke
Kako si "dobio" e-pismo? Ako ti je neko poslao na mail onda je to prevara neka. Jedini nacin da proveris to je preko ovog linka https://www.dvlottery.state.gov/
Ne nisam doio preko maile vec sam isao na zvanici sajt USa!Da li to znaci da sam onacno izvucen ili...?
Reply With Quote
Staro 03.05.2013, 16:32
coda81 coda81 je offline
Drug član

Nepromenjeno

Inace da napisem da sam iz Srbije!Pa ne znam da li je to bas bitno!
Reply With Quote
Staro 03.05.2013, 17:38
IgorMAD's Avatar
IgorMAD IgorMAD je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.01.2013
US lokacija: ?
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Ako si ukucao "confirmation number", prezime i godinu rodjenja i izasla ti poruka:
Kod:
Dear ...., 
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2014 (October 1, 2013 to September 30, 2014). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Please print out this letter and take it with you to your visa interview.

Approximately 125,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website at http://www.dvselectee.state.gov.........
To znaci da imas srece...
Reply With Quote
Staro 03.05.2013, 18:29
coda81 coda81 je offline
Drug član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD Prikaz poruke
Ako si ukucao "confirmation number", prezime i godinu rodjenja i izasla ti poruka:
Kod:
Dear ...., 
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2014 (October 1, 2013 to September 30, 2014). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Please print out this letter and take it with you to your visa interview.

Approximately 125,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website at http://www.dvselectee.state.gov.........
To znaci da imas srece...
Da to sam uradio i dobio tu poruku!Mislis li da je 100% dobitak ili ima jos nekih krugova kako bi se napravila dodatna selekcija za dobijanje zelen karte, malo mi to nije jasno zbog toga sto pise da ukoliko sam selektovan ne garantuje da cu bobiti vizu zbog broja aplikanata.I da li imaju neke veze brojevi moj code number je 32xxx za dobijanje razgovora u ambasadi kasnijeHvala unapred na odgovoru IgorMad
Reply With Quote
Staro 03.05.2013, 19:24
chupacabra chupacabra je offline
Drug član

Datum prijave: 25.09.2012
Nepromenjeno

Ma brate dobijas vizu 99% samo trebas da prodjes standardnu proceduru u ambasadi kako bi videli da nisi jedan od Cecena koji napada maratonce.
Reply With Quote
Staro 03.05.2013, 19:27
wladinho's Avatar
wladinho wladinho je offline
Drug član

Datum prijave: 06.06.2012
US lokacija: Anywhere in USA . . .
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Ti si izabran. To što je broj visok znaći da ćeš kasnije doći na red za razgovor u ambasadi, ili čak i da nećeš stići na razgovor ako u međuvremenu sve vize budu podeljene. To ćeš znati tako što ćeš pratiti bilten koji izlazi svakog meseca za mesec unapred i gde se najavljuje do kog broja će se ići sa razgovorima u tom mesecu. Tek kada dobiješ datum razgovora u ambasadi, tek onda možeš da kažeš da si pred krajem, a u 99% slučajeva je to i kraj procedure i dobijanje vize.

Nadam se da sam ti malo razjasnio.

P.S.

Teoretski možeš da ne stigneš na red, ali iz iskustva šanse su ti solidne da tvoj broj dođe na red.
01.05.2014 - HAS NOT BEEN SELECTED
21.10.2014 - Applied for DV-2016
Reply With Quote
Staro 03.05.2013, 19:38
IgorMAD's Avatar
IgorMAD IgorMAD je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.01.2013
US lokacija: ?
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

@coda81
To je to! Imamo srece ovog puta, udarila nas samo tako, sta da ti kazem
Sad skupljanje papira, novca i nada da ce sve biti ok...
Iskreno mi je zao svih ljudi koji su ocekivali da budu izvuceni a nisu ovog puta.

Last edited by IgorMAD; 03.05.2013 at 19:38. Razlog: ....
Reply With Quote
Staro 03.05.2013, 20:32
coda81 coda81 je offline
Drug član

Nepromenjeno

Hvala ljudi na informacijama,zelim vam svima srecu tj. da dodjete do krajnjeg cilja tj.green carda!!!Bicemo u kontaktu....Pozdrav za sve za sada
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja