![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Imam drugare iz BiH koji igraju lutriju. Iz BiH je mislim i najteze dobiti. Mnogo ucesnika, malu kvotu (30-50 dobitnika) godisnje dobiju u odnosu na velicinu drzave i mnogo manje nego recimo Srbija, a imaju jaku dijasporu raseljenu u ratu i puno siromasnog naroda koji zeli da bezi negde kao i vecina zemljaka koja je vec otisla u ratu i posle rata.
Ove godine ne dominiraju dobtinici kojima je to prvo ucesce. Promenilo se ipak nesto. :) Sta im znaci odmah obavestiti 125 hiljada dobitnika i vec im dati brojeve kad nece svi doci na red? Verovatno nece ni biti dodatnih dobitnika u Oktobru pored tih 125 hiljada. To je ono za kraj lutrije dajte im gratis sto vise, jer nema vise stavljamo katanac na lutriju! |
|
|
||||
|
||||
|
I iz 6og pokusaja NISTA.Bosna i Hercegovina.
Sretno svima koji su dobili. |
|
|
|||
|
|||
|
E sad ja jedno glupo pitanje, jel to vec moze da se gleda prijava od oktobra? Prijavila sam sestru pa reko daj da vidim jel dobila mozda....
|
|
|
||||
|
||||
|
Naravno, dođe i prođe taj famozni 1.05 kada mogu da se provere prijave se DV-2014!
|
|||
|
|||
|
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Eh, nisam ni talicna kad drugog prijavim.... |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Marko3;38123]I iz 6og pokusaja NISTA.Bosna i Hercegovina.
Sretno svima koji su dobili.[/QUOTE] Pozdrav svima nov sam na ovom forumu zena nije prosla ja sam prosao.Mene zanima sledece posto sam ja prosao a laksi sam invalid od rodjenja imam familiju prijavio sam se da bi pokusao da im obezbedim bolji zivot,ja sam u radnom odnosu dali lekarski pregled menja sta u mom slucaju...Zao mi je svih sto su odbijeni zelim im svu srecu sledeci put. P.S. Mozda i moj slucaj nije gotov !!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Dali trebam da cekam prvu kovertu ili poppunjavam formular DSP-122 I DS 230 pa saljem molim za pomoc oko svega euforija je velika neznam odakle da krenem...
|
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=pedjolino;38140]Dali trebam da cekam prvu kovertu ili poppunjavam formular DSP-122 I DS 230 pa saljem molim za pomoc oko svega euforija je velika neznam odakle da krenem...[/QUOTE]
I ja sam postavila isto pitanje, ali nitko ne odgovara. Prilično sam sigurna da ne trebamo čekati prvu kovertu (mislim da je ta koverta sadržavala formulare i instrukcije za popunjavanje, ono što sada preuzimamo on-line). Na osnovu svega što sam pročitala, a vjeruj mi čitam od jučer konstantno, glava me već zabolila, popunjavamo formulare i šaljemo u Kentaki. Formulare sačuvaj na računaru i onda možeš popunjavati, odštampaš i aloha. Imaš i posebnu temu o popunjavanju obrazaca, dobro prouči forum, malo je pitanja na koja nećeš naći odgovor, samo ako se potrudiš. Ja sam danas brdo korisnih informacija našla, a tek sam počela sa čitanjem. Sretno... |
|
|
||||
|
||||
|
Niste lepo čitali forum. Nema više koverti, sada je sve u elektronskom obliku. Evo [URL="http://zelenadvlutrija.blogspot.com/"]ovde[/URL] imate sve detaljno.
|
||||
|
||||
|
nema koverte, skines sa neta formulare i popunis ih i saljes. toliko puta je spominjano na forumu. iscitajte teme i bice vam sve jasno
|