![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Prva koverta dv 2011 » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Cestitke svima koji su dobili i nadam se da ce broj dobijenih privih koverti i dalje povecavati!
Zna li neko koliko nas je do sad? Ili jos pametnije, neko je spomenuo 'prebrojavanje' pa ako moze link ka istom ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cestitam ti to je fantasticna vest i tako je i prihvati ! Sretno... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Hvala
dobro to sa vec obavila, mislila sam da sam nesto zbaraljala i da je neki drugi spisak u pitanju... |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima! Evo i ja da se javim,a pratim vas vec neko vreme, stigla i nama ta zuta koverta prosle sedmice. Bingo tek iz 6-og puta. Case number 2011EU00015XXX. Poslata 11.05 iz Malmo.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Izgleda da je prošlo Srbiju. Ja nisam dobio ali nisam ni očekivao pa nisam ni razočaran. Da kažem istinu, nisam bio ni psihički ni finansijski spreman da odem ove godine tako da valjda je dobro što nisam dobitnik, bolje da GC ode nekome kome je zaistina potrebna. Ono priželjkivao sam glasno ali u dnu duše sam molio Boga da ne dobijem. Plašio sam se da kojim slučajem osvojim pa onda ne odem. Kažu da svako zašto ima svoj zato pa i to što nisam dobitnik ove godine je dobro za neku stvar, bar ću moći da gradim portfolio i da prikupljam radno iskustvo, biće mnogo lakše naći neki posao ako jednog dana krenem. Bojim se samo da se ne predomislim.
![]() ![]() Anyway ili bilo koji put, želim svima puno sreće u odlasku vama koji ste osvojili "nagradu" ove godine i puno sreće ostalim koji to pokušavaju već godinama, da vam se želja ispuni sledeće. Meni ni iz džepa ni u džep. Naravno ostaću ovde da se družimo, jedva čekam nove blogove imigranata. To mi je nešto najlepše za čitanje, mogao bih vaša prva iskustva da čitam po čitave dane zato nemojte štedeti na tastaturi i udrite po tipkama. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ima li neko iz Makedonije ko je dobijo prvi koverat za DV 2011??????
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne verujem da je gotovo za ovu godinu, mora biti da je ostalo nesto i za jun. Ali vreme je da se okrenemo nekim drugim poslovima i planovima, kako bi odvratili misli, i spremni docekali sledeci april
|
|
||||
|
||||
![]()
Ima jos vremena, mi smo dobili prvu kovertu u junu, oko 15. Uostalom, moze koverta i da se izgubi. Videcete u julu. Srecno!
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prva koverta stigla 29.06 ? | dragonn | Vaša strana | 4 | 23.06.2025 15:51 |
DV 2011 - Da se prebrojimo | zeljko987 | Stare teme | 447 | 08.04.2012 15:09 |
DV-2011 Lottery Starts Soon! | Tarzan | Stare teme | 45 | 29.10.2009 12:48 |
Prva koverta stigla, a ja vec u SAD... | Nikola | Prva koverta | 21 | 19.06.2009 13:34 |
Stigla druga koverta, ... | mvp977 | Druga koverta | 35 | 09.12.2008 14:04 |
![]() |