![]() |
|
|
|||||||
| Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Pozz svima , zanima me sta su sigurne veze sa SRB ? Pored zaposlenja i dosta novca na racunu sta je to sto bi trebalo imati da bih imao veliku sansu da dobijem vizu ?
Pre 4 god sam odbijen, ali sam napravio veliku gresku tad , otisao sam sa bratom zajedno na intervju a on nista od papira nije imao i odbiju nas . E sad bih pokusao sam ali ja osim posla i dobre sume na racunu nemam nista da im pokazem . Da li opet ici sa pricom da idem na odmor 15 dana kod prijatelja ili uplatiti aranzman u agenciji .... Da napomenem da ne zelim ostati tamo |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nekada i sa tim ume da bude problem, a nekada ljudi dobiju i bez tih "sigurnih" veza... Srecno
|
|||
|
|||
|
Moja situacija je ovakva.
2006 ili 2007 (ne secam se tacno) sam odbijena za turisticku vizu, ali tada sam bila student. Sada bih isla kod drugarice u Cikago, moj trenutni status je da sam udata 3 god, imam dete od 2 godine, vlasnik sam salona i imam stan u kom zivim na svoje ime. Isla bih samo ja. Da li neko moze da mi kaze kakve su mi sanse, s obzirom sto na prvom mestu mislim da je najveci garant sto mi u Srbiji ostaje malo dete.Planiram da idem u novembru na 10 dana, kada mi je najbolje da apliciram? Unapred hvala!! |
|
|
|||
|
|||
|
Pa najbolje je mesec dana pre, imas sada sve sto je potrebno samo ne znam koliko ce ti ici u prilog da kazes da ides kod nekog to je uvek kontraproduktivno bar iz mog iskusta.
05. 2011. - Izvucen pa ponisteno izvlacenje ![]() 07. 2011. - Prc! 05. 2012. - Prc! 05. 2013. - Prc! 05. 2014. - Prc! 05. 2015. - Prc! 05. 2016. - Prc! 05. 2017. - Prc! 05. 2018. - Prc! 05. 2019. - Prc! 06. 2020. - Prc! 05. 2021. - Prc! 05. 2022. - Prc! 05. 2023. - Prc!
|
|
|
|||
|
|||
|
Cao , ja sam Viktor i imam jedno pitanje . mozda i vise . dali posoji sanca da se nadje u amriku poso na crno ? dali postoji mogucnost da ja i moja zena uznemo turisticke vize , odemo za ameriku a nevrati mo se ? ozenijo sam se pre godinu dana doveo sam zenu za austriju ali je ovde zivot postao je tako neprijatan u becu . ljudi vise nemaju respekta . pogotovo svaba nezna za respekt . turci ce jos malo doci na vlast u austriju posto oni imaju vise prava nego jugosloven . dali smo zahtev za vizu moje zene . poslali nam pismo sa odbijenicu . prekrsila za jedan jedini dan . hoce da ostane kod mene . to i ja hocu naravno . oni hocu da mi posalju zenu nazad za jugu . ja sam rodjen u becu ali mi je vec postalo muka od ovih svaba i njihovu kulturu . azaboravi da kazem profesija mi je gostitelstvo tacno konobar .
hvala unapred . |
|
|
|||
|
|||
|
Da bi dobili tur vize morate da ispunite neke uslove, a i ako dobijete i da radite na crno u USA imacete tezak posao da nadjete POSO sto ti kazes. Moci cete kod nasih da se zaposlite ali kao radnici na crno cete biti tretirani kao stoka...da da kao stoka kod nasih poslodavaca dobro ste procitali, a da ne pricam sto cete svaki put kad vidite policajca da molte boga da vas slucajno ne legitimise stavi lisice na ruke i posalje nazad.
|
|
|
|||
|
|||
|
hvala na odgovoru . ja sam mislio samo za pocetak na crno dog ne steknemo mogucnost da napravimo radni papiri . a to sto ti kazes da ce da nas tretiraju nasi , ja trenutno radim u prvom becirku u becu . svabe mi oduzimaju 50 % od moj baksis , nekada i vise . radno vreme ne pitaj . je.. me na svaki moguci nacin . naviko sam ja na teski poslovi . prezivecu . pitanje je samo dali postoji mogucnost dog smo na crno tamo dali mozemo ikad da napravimo papiri ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Mozete naravno da se udate ili ozenite za amere i tako dobijete papire ali to je misija koja jako dugo traje i kosta
|
|
|
|||
|
|||
|
a preko posla ? i jos jedno pitanje . jer si ti u ameriku ?mislim samo da pitam
|
|
|
|||
|
|||
|
U Americi ima posla na crno, problem je odlazak, za Austrijski pasos nema problema da se ode problem je nas pasos jer je potrebna viza mada ni ona nije garant da ce te pustiti jer ako imigraciono namirise nesto vratice vas sa aerodroma. Ajde imam ja i ja pitanje vezano za ovo sto sam odbijen za H2B i ponistena mi je turisticka, da li je neko imao iskustva da je bio, pa je probao da dobije drugu vizu i odbili su ga, pa je posle pokusao ponovo za b1/b2 i da su mu odobrili. Moja firma zeli da me posalje u USA na sajam masina za obradu metala, dobio sam pozivno pismo, firma dala saglasnost da finansira ali se ja nikako ne libim da zakazem intervju jer se plasim da ne budem odbijen ponovo?
05. 2011. - Izvucen pa ponisteno izvlacenje ![]() 07. 2011. - Prc! 05. 2012. - Prc! 05. 2013. - Prc! 05. 2014. - Prc! 05. 2015. - Prc! 05. 2016. - Prc! 05. 2017. - Prc! 05. 2018. - Prc! 05. 2019. - Prc! 06. 2020. - Prc! 05. 2021. - Prc! 05. 2022. - Prc! 05. 2023. - Prc!
|
![]() |
| Tags |
| problemi sa vizom, turisticka viza |
|
|