ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 08.10.2009, 19:14
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

Nazalost, ljudi uvek teze u svemu da nadju neki "fazon" iliti precicu do cilja. Tako imas kockare koji pokusavaju da provale rulet (nekom nekada i uspe), kao i razne likove koji imaju "pravu" kombinaciju za loto. I dalje se u Srbiji prica da to nema veze sa lutrijom....nego "oni" odaberu prave ljude...proverene. Ako sistem i postoji, nismo mi ti koji ce ga provaliti...jer i da se tako lako provaljuje, vec bi to neko uradio...xxx puta...i o tome ne bi pisao na forumu :-)

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Staro 08.10.2009, 23:41
ferrigno's Avatar
ferrigno ferrigno je offline
Drug član

Datum prijave: 23.06.2009
US lokacija: bilo gdje samo da nije toplo
YU lokacija: Pula, HR
Nepromenjeno

Sretno svima!
Staro 09.10.2009, 08:46
lenhi lenhi je offline
Stari vuk

Datum prijave: 04.07.2009
Nepromenjeno

[QUOTE=dreamerns;11800]Nazalost, ljudi uvek teze u svemu da nadju neki "fazon" iliti precicu do cilja. Tako imas kockare koji pokusavaju da provale rulet (nekom nekada i uspe), kao i razne likove koji imaju "pravu" kombinaciju za loto. I dalje se u Srbiji prica da to nema veze sa lutrijom....nego "oni" odaberu prave ljude...proverene. Ako sistem i postoji, nismo mi ti koji ce ga provaliti...jer i da se tako lako provaljuje, vec bi to neko uradio...xxx puta...i o tome ne bi pisao na forumu :-)[/QUOTE]
Ako se na mene odnosi odgovor da kažem sledeće.
I ako neko pokušava da provali koji je "fazon", ne radi to iz hira kocke ili da bi dobio silnu lovu na kocki, bingu... nego zato što mu je nužda da ide jer nema budućnost ovde, ili je frustriran posle 10 godina pokušavanja i tome slično.
Lako je govoriti iz pozicije dobitnika. Vi ste pokušali dva puta dobili i to je to. To je kao kad ja položim ispit zavalim se negdje u kafić i onda govorim kolegama "ma lako ćeš položiti, ispit nije težak, sve će to biti u redu...".
A šta je sa ljudima koji gube godine čekajući?! Naravno da je to lutrija i niko ti ništa ne garantuje, ali pričati iz pozicije dobitnika i nekog ko bez uspjeha pokušava 5-10 godina je smiješno.
Rekao sam da NE VJERUJEM u nikakve mutne radnje, ali da sumnja pada (to je prirodno), ako od ljudi koji dobiju čuješ istu priču.
Ne bih o ovome više, samo sam htio čuti od dreadnot njegovo iskustvo.
Svima želim da dobiju iz prve ako može ali šta je tu.
Pozdrav svima!
Staro 09.10.2009, 17:12
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

[QUOTE=lenhi;11805]Ako se na mene odnosi odgovor da kažem sledeće.
I ako neko pokušava da provali koji je "fazon", ne radi to iz hira kocke ili da bi dobio silnu lovu na kocki, bingu... nego zato što mu je nužda da ide jer nema budućnost ovde, ili je frustriran posle 10 godina pokušavanja i tome slično.
Lako je govoriti iz pozicije dobitnika. Vi ste pokušali dva puta dobili i to je to. To je kao kad ja položim ispit zavalim se negdje u kafić i onda govorim kolegama "ma lako ćeš položiti, ispit nije težak, sve će to biti u redu...".
A šta je sa ljudima koji gube godine čekajući?! Naravno da je to lutrija i niko ti ništa ne garantuje, ali pričati iz pozicije dobitnika i nekog ko bez uspjeha pokušava 5-10 godina je smiješno.
Rekao sam da NE VJERUJEM u nikakve mutne radnje, ali da sumnja pada (to je prirodno), ako od ljudi koji dobiju čuješ istu priču.
Ne bih o ovome više, samo sam htio čuti od dreadnot njegovo iskustvo.
Svima želim da dobiju iz prve ako može ali šta je tu.
Pozdrav svima![/QUOTE]

Nisam mislio direktno na tebe, govorio sam generalno. Sto se tih "prica" tice....evo jedne. Ja sam cuo da ako iz prve ne dobijes, neces nikada dobiti. Vecina ljudi koje ja znam dobili su iz prvog puta. Cak za sve koje sam cuo do nas, dobili su iz prvog puta....pa eto, dreadnot je dobio iz pitaj boga kojeg. Jednostavno, ono sto hocu da kazem je da je to cista lutrija....i da cak i ako nije, cak i ako oni nesto namestaju....bez informacija iz kentucky-a neces provaliti fazon. Sto se tice odlaska i to...u potpunosti razumem, ali ako covek stvarno hoce da ide iz zemlje....ne moze se samo na lutriju osloniti. To je ipak lutrija. Sto se tice poredjenja sa ispitima....ja nisam rekao da je lako ili tesko dobiti....ili dobijes ili ne...nekome treba jedanput, nekome 10 godina, neko nikada ne dobije.

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Staro 09.10.2009, 23:59
cile cile je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.08.2009
US lokacija: Minneapolis,MN
YU lokacija: Beograd
Pošalji Skype™ poruku korisniku cile
Nepromenjeno

Alo ljudi, nista nije slucajno - ako treba da je dobijemo,dobicemo je:obrva:
Tacno je da smo ovde pod oblacima i da strepimo....ali nije slucajno da zelimo parcence sunca i nije slucajno sto smo natrcali na ovaj forum :inlove:
E,to nije lutrija!Zeleli smo informacije,mozgali,trazili,pitali,citali i puno toga korisnog saznali (ziveo administrator:skviz:)
Bitno je da se nadamo,a najbitnije da verujemo da cemo pozeleneti:1072::;D:
Staro 11.10.2009, 14:24
miki_s1986 miki_s1986 je offline
Član

Datum prijave: 05.10.2009
Nepromenjeno

jedno kratko pitanje posto se prvi put prijavljujem pa ne znam kako ide... kad se otprilike znaju rezultati lutrije???
Staro 12.10.2009, 08:14
dreadnot's Avatar
dreadnot dreadnot je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 24.06.2009
US lokacija: Milwaukee, WI
YU lokacija: Beograd, RS
Pošalji Yahoo poruku korisniku dreadnot
Nepromenjeno

Otprilike maj - jun sledece godine, kada ti stigne koverta ako si izvucen, a od 1. jula 2011 na njihovom sajtu ako nisi... (ili ako jesai, a nije ti stigla koverta)...

02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010
05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx
01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki
09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki
04. 12. 2009. - Stigla druga koverta
22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled
27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje
09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA!
17. 09. 2010. - D(eparture) Day
Staro 12.10.2009, 10:56
miki_s1986 miki_s1986 je offline
Član

Datum prijave: 05.10.2009
Nepromenjeno

kako tek 2011 da saznas(ako ti nije stigla koverta, a dobio si) a nova lutrija pocinje 2010 au koje ludilo...ili ja nesto ne razumem ? Znaci dobitnike obavestavaju samo kovertom nece moci online da se prate rezultati ili tako nesto ??
fala za ofgovore cekam burazera da se vrati iz usa za nedelju dana pa se zajedno prijavljujemo valjda ce bar jedan imati srece....
Staro 12.10.2009, 14:04
dejancic's Avatar
dejancic dejancic je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 14.05.2008
US lokacija: LA
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

[QUOTE=miki_s1986;11863]kako tek 2011 da saznas(ako ti nije stigla koverta, a dobio si) a nova lutrija pocinje 2010 au koje ludilo...ili ja nesto ne razumem ? Znaci dobitnike obavestavaju samo kovertom nece moci online da se prate rezultati ili tako nesto ??
[/QUOTE]

Prijava za 2011. je od oktobra do novembra 2010. Koverte salju od maja do jula 2011. A od prvog jula 2011. mozes online da proveris da li si izvucen, a necijom greskom ti nije stigla koverta ili definitivno nisi imao srece te godine.
Staro 12.10.2009, 17:46
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

:nene: Ajd' opet... prijava za 2011 je sada. Ako nisam u zoni sumraka jos uvek je 2009.

Pravila pisanja