![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Kog su uzrasta tvoji klinci? Shvatio sam da sobe mladje od 16 ne snimaju pluća.....a za vakcine mi baš nije jasno postoji li neka starosna granica?Ja imam klinca od 3god a supruga mi je u 7mesecu trudnoće pa se nadam da neće ništa primati |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
I am pregnant and do not wish to receive any vaccinations. Do I still have to get them to be able to obtain permanent resident status in the United States? If you are pregnant, the CDC's Technical Instructions direct the civil surgeon how to evaluate the vaccines you are able to receive during pregnancy. If the civil surgeon cannot safely administer a required vaccine, he/she will annotate the Form I-693 by marking the vaccine as contraindicated. CDC Guidelines for Vaccinating Pregnant Women |
|
||||
|
||||
![]()
Ovde je Forma I-601 koja se popunjava u ovim okolnostima. Taj deo je na prvoj strani - druga opcija pod "Check All That Apply" - I seek an exemption from the vaccination requirement... Takodje ovde su i pojasnjenja uputstva o istoj, za vakcinaciju na strani 4.
Bilo bi dobro da svi koji planiraju da ovo urade pronadju nekog ko ima iskustva u ovom procesu i provere koliko je tesko/lako dobiti waiver. Pretpostavljam da negde na internetu moze da se nadje blog ili nesto slicno na tu temu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sto se tice trudnih zena, Zana ti je vec odgovorila, ja ti mogu reci samo sta ovde kazu o tome kod doktora: automatski "waiver" vise ne vazi ni za X-ray ni za vakcine, sve mora da se posebno trazi i, kako je ispalo, najverovatnije papreno plati, i to bez obzira da li ce oni prihvatiti tvoje razloge za trazenje waiver-a ili ne. Kada odbijes/ne ispunjavas bilo koji deo uslova koji su propisani, automatski si "inadmissible" i moras da popunis poseban formular "application of Waiver on Grounds of Inadmissibility", i u njemu objasnis sta i kakav je tvoj problem i kako ih molis da te prihvate sa tvojom "greskom", sta god ona bila. Tuzna prica...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pitanje je isto koliko vremena treba da se taj waiver odobri? Žana, da li ti mozda znas, bar otprilike? Mislim, bar u mom slucaju, ne postoje dokumenti koji se mogu priložiti da bih dokumentovao moje verovanje? Na osnovu kojih elementata ce odluciti da li da mi dozvole waiver ili ne?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ako si izvan USA, onaj waiver se podnosi u ambasadi, pa bi mogao u isto vreme da ih pitas kakva je procedura za predavanje istog, ukoliko ti je to namera, kako se placa i kakva su dokumenta potrebna da se priloze u tvom slucaju, i koliko traje odobravanje waivera. Postoje i neke situacije kada se waiver fee ne placa ali ne znam u kojim slucajevima.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Meni ustvari više odgovara da odložim interviju.Nezračim trudnu suprugu,uštedim 545 $ i na miru (krajem NOV početkom DEC) sačekam prinovu,pribavimo potrebnu dokumentaciju za novorodjenče (da i njega uvedemo u proces) i krajem JAN ili početkom FEB interviju!...naravno prethodno lekarski,tada će i supruga moći na x-ray....iiii.....NEMA PROBLEMA ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Donacije potrebne - devojka poginula u Cikagu | vuxanne | Vodič za emigrante | 0 | 24.09.2015 01:10 |
![]() |