ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Stare teme

Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana.

Thread Tools Display Modes
Staro 17.05.2011, 19:55
Ninovranje Ninovranje je offline
Drug član

Datum prijave: 19.06.2010
US lokacija: Chicago - Niles
YU lokacija: NjeVra Siti
Pošalji Skype™ poruku korisniku Ninovranje
Nepromenjeno

A posto i mene ovde pomenuse :belj: mogao bi i ja da gi punim tej sobe sas razni elementi, sto viseci sto sedeci, a mogao bi i lezeci :grin::grin::grin:
Staro 17.05.2011, 21:19
Isabelle Isabelle je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.09.2010
US lokacija: Houston,TX
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

[QUOTE=olivera77;23310]Hhahah evo ja i Isabelle mozemo biti sobarice,nase jace polovine mogu da kose travu,nose namestaj,kese iz prodavnice tvojoj gospodji,pa da budu batleri,otvaraju ti vrata kada izadjes iz auta,mozda i soferi hahaahahah[/QUOTE]

Ja da budem sobarica, pa da se kasnije ispostavi da sam mu majka, ali je zamijenjen u bolnici :):):):) Spanske sapunice...jah..:grin:
Zaboravila si dvije zgodne maserke, a u slobodno vrijeme da mu bacaju latice ruza ispred nogu..:obrva::obrva::obrva:

Ja nemam nikakve nade, iskreno , strah me razocarenja, pa ni ne smijem da se nadam..Ako ne budem izvucena, vec sam pripremljena na to...Ako budem, castim pivom sve...:woohoo:
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain)

Prijava 05.10.2010 - I put.
DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje..
II put DV 2013 nista...ne damo se...
III put DV 2014 ...Nope!
IV put DV 2015.....Nope!
V put DV 2016.....????
Staro 17.05.2011, 23:22
nataly's Avatar
nataly nataly je offline
Stari vuk

Datum prijave: 01.06.2010
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

[QUOTE=Score;23301]Ljudi sta nam radi ova lutrija...pa kazu lepo pametni ljudi da kockanje nije zdravo kad covek ne moze da se kontrolise.
Dobro neko bi mogao da kaze, lako je tebi da zajebavas...i imao bi pravo!! :grin:

Ma samo se malo salim...:woohoo:[/QUOTE]
a ja bi mogla da budem dadilja tvojim divnim klincima :;D: a moj dragi da ti bude telohranitelj :==D:
Staro 18.05.2011, 08:26
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: San Francisco Bay
Nepromenjeno

Vidim ja da cu morati da pravim interview face to face :bigkiss: za pozicije sobarice i maserke, i sl.... pa da proverim "kvalifikacije"
(:srbinguz: ) :srbinsti: i obecavam da cu ozbiljno da razmotrim sve argumente! :RRofl:
Staro 18.05.2011, 13:37
olivera77's Avatar
olivera77 olivera77 je offline
Stari vuk

US lokacija: Dallas,Tx
Nepromenjeno

[QUOTE=Score;23308]Koje prazne, bre, sto rek'o NinoVranje, ce gi napunim sa razni elementi, kao, [B]Zena[/B], jedno dete, drugo mi dete, ja, pa sobarica (:naughty::naughty:), pa, iha, ce se nadje...a i gosti ce primam :beer:, pa u jednu radim, u drugu ne radim...i tako...(jednu sobu i za :bigkiss: :grin:)..sta, pa ljudi smo...[/QUOTE]

Ja nisam normalna,Score napisao koga sve ima da useli u kucu i [B]zena[/B] je napisao velikim slovom i ja razumela [B]Zana[/B] i razmisljam otkud ona kod njega hahahah
Staro 18.05.2011, 15:21
batiša's Avatar
batiša batiša je offline
Drug član

Datum prijave: 16.06.2010
US lokacija: Chicagio
Nepromenjeno

[QUOTE=Score;23319]Vidim ja da cu morati da pravim interview face to face :bigkiss: za pozicije sobarice i maserke, i sl.... pa da proverim "kvalifikacije"
(:srbinguz: ) :srbinsti: i obecavam da cu ozbiljno da razmotrim sve argumente! :RRofl:[/QUOTE]

Ha Ha Ha..........i svima će čika Score dati po jednu [COLOR="DarkOrange"]Bonu![/COLOR]
10.06.2010-Formulari stigli u Kentaki
05.10.2010-Stigla druga koverta
02.11.2010-Zakazan interviju ( odložen za februar pa šta bude)....23.02.2011 dan "D"
23.02.2011-Bogatiji za 4 Vize
23.05.2011-Vežite se polećemo
Staro 18.05.2011, 20:28
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=Score;23319]Vidim ja da cu morati da pravim interview face to face :bigkiss: za pozicije sobarice i maserke, i sl.... pa da proverim "kvalifikacije"
(:srbinguz: ) :srbinsti: i obecavam da cu ozbiljno da razmotrim sve argumente! :RRofl:[/QUOTE]

Score, nisi nam rekao koliko kosta ta tvoja rezidencija na mjesec dana za iznajmiti kod tog kineza?! :obrva:
Staro 19.05.2011, 07:36
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Nepromenjeno

[QUOTE=jovke;23325]Score, nisi nam rekao koliko kosta ta tvoja rezidencija na mjesec dana za iznajmiti kod tog kineza?! :obrva:[/QUOTE]

Ne pitaj...kosta u p.....vic je u tome sto to ne uzimam iz luksuza, kao sto neki mogu pomisliti. Kuce i uopste stanovi koji su vredni bilo kakve paznje, osrednji i sa dve-tri sobe u Palo Alto i bliskoj prihvatljivoj okolini velicine oko 1,500 sqf (oko 130 sqm) su oko 2,500-3,000 $US. A ako se mrdnes malo iz te zone, recimo 40 milja severo-istocno, tu dobijam u potpuno novom naselju fantasticno uredjenu, bazen i tenisko igraliste, sa odlicnim skolama i situiranim komsijama - znaci bezbedan komsiluk - za iste pare 4,000 sqf (oko 360 sqm), 5 spavacih soba plus trpezarija, study, laundry, par soba umesto ormana, "nose powdering room" :no:, mislim...onakvu palatu da se us......! A ima i dzaba prevoz kompanijskim vanom do firme... Stvarno je tesko da se covek odluci, jel da? Kosta oko 3,200 al' se nadam da pregovaramo cim se vratim. Problem je sto taj kinez ima social skills kao orangutan pa me malo brine nasa zajednicka buducnost.
Staro 19.05.2011, 07:37
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Nepromenjeno

[QUOTE=jovke;23325]Score, nisi nam rekao koliko kosta ta tvoja rezidencija na mjesec dana za iznajmiti kod tog kineza?! :obrva:[/QUOTE]

odgovor ovde, da ne offujemo bas previse...
[url]http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?p=23335#post23335[/url]
Staro 19.05.2011, 08:55
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=Score;23335]Ne pitaj...kosta u p.....vic je u tome sto to ne uzimam iz luksuza, kao sto neki mogu pomisliti. Kuce i uopste stanovi koji su vredni bilo kakve paznje, osrednji i sa dve-tri sobe u Palo Alto i bliskoj prihvatljivoj okolini velicine oko 1,500 sqf (oko 130 sqm) su oko 2,500-3,000 $US. A ako se mrdnes malo iz te zone, recimo 40 milja severo-istocno, tu dobijam u potpuno novom naselju fantasticno uredjenu, bazen i tenisko igraliste, sa odlicnim skolama i situiranim komsijama - znaci bezbedan komsiluk - za iste pare 4,000 sqf (oko 360 sqm), 5 spavacih soba plus trpezarija, study, laundry, par soba umesto ormana, "nose powdering room" :no:, mislim...onakvu palatu da se us......! A ima i dzaba prevoz kompanijskim vanom do firme... Stvarno je tesko da se covek odluci, jel da? Kosta oko 3,200 al' se nadam da pregovaramo cim se vratim. Problem je sto taj kinez ima social skills kao orangutan pa me malo brine nasa zajednicka buducnost.[/QUOTE]
Ja sam vec pomislio da je u pitanju teski luksuz! :==D:
Pomislih hoce covjek da promijeni zivot, da se zabavlja sa zenama po Kaliforniji pa mu treba prostor za harem! :grin: Samo naprijed i da doneses pravu odluku!

Pravila pisanja