![]() |
|
|
|||||||
| Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
| Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
| O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Da li neko zna koliko mogu da budu stari papiri? Ja sam skoro svu dokumentaciju (potvrde iz suda i MUP-a, izvode...) povadila u septembru, a intervju mi je zakazan za decembar.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
A po njihovom ne bih znao. Mislim da i oni uvazavaju validnost odnosno vazenje dokumentacije kao mi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Policijsko i (ukolio je potrebno) sudsko uverenje - godinu dana. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
2. Intervju najverovatnije mozete ocekivati u ferbuaru ili martu.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|
|||
|
|||
|
Izvucen ove godine, vencali se i nakon toga popunili ds-260 to je bilo negde sredinom juna (10-15.jun), broj je 79**, Srbija. Intervju zakazan za 14.decembar, nadamo se da prodje sve ok
Ubacite nas u tabelu, video sam da ima i toga
|
|
|
|||
|
|||
|
Drustvo, samo da se javim
I ja sam izvucena za DV 2017 u Septembru.. Poslala sam ds260 20. septembra i sada cekam..
|
|
|
|||
|
|||
|
Hvala puno bojan1981 & slucajni_prolaznik!
Za izvode sam sigurna da je ok, samo sam htela da proverim za ove potvrde iz suda i mup-a, da li je neko imao problema. Pozdrav svima. |
|
|
|||
|
|||
|
Hvala Vam ljudi puno! stvarno ste divni
![]() E sad jos jedno samo pitanje u vezi posla. Ja idem na kartu skolovanja (zavrsio sam medicinski fakultet). Medjutim Januara ove godine sam se zaposlio kao lekar sekndarac u jednoj privatnoj klinici. Gde sam prijavljen kao lekar i td.. E sada Da li da navodim uopste to? I ako navedem jel to ide kao prvo a onda srednja skola i fakultet...? Da li prvo navodim fakultet (vreme diplomiranja i td) pa onda skolu? Uhh izvinite sa 100 pitanja ali se cimam malo da ne pogresim negde. P.S Koji nam je State/Province of birth? Ovo je 100% bilo negde ali nisam nasao Pozdrav! |
|
|
|||
|
|||
|
Poštovani prijatelji,
Ja se unapred izvinjavam ako se ponavljam sa nekim pitanjem. Da bismo bili sigurniji, javila mi se ideja da za početak ja idem sam, a da supruga i sin dođu kasnije kada se ja snađem i ako sve bude u redu. Da li postoji način da se dobiju vize za njih sa kasnijim datumom? Da li to mogu da zamolim na razgovoru u ambasadi? Da li je to vezano isključivo za lekarski? Hvala unapred. |
|
|
|||
|
|||
|
jeste li donosili slike bas sa sobom kao dokaz, ili mogu da im pokazem u iphoneu, tamo su sve slike sa datumom gde sam sa suprugom bio,itd?
|
![]() |
|
|