![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Prva koverta dv 2011 » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Nista jos nije zavrseno...ne gubi nadu
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Znam jos par krusevljana koji su dobijali proteklih godina, izgleda da imamo srece ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ja se nadam da ce koverta stici kod njih za nekih 10-15 dana....pusticu e-mail da pitam, uostalom, tu je tel.
![]() Vazno je da smo mi izvuceni ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ma da, a ako ne stigne, ima se vremena da se posalje opet, nekim sigurnijim putem...
Sudeci po prijavljenim forumskim brojevima (cn) izgleda da cu medju prvima biti pozvan na intervju |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nego nije bitno, da ne pomisliš da ti držim pridike, i ja naravno to često izgovaram i mnogo gore. A što se tiče yap i yep: "mada ukoliko nisi primetio pisao sam sve po vuku, na srpskom, tj kako se izgovara", opet si katastrofalno pogrešio—yep se ne izgovara yap niti postoji teoretska mogućnost da se u Engleskom e izgovori kao a. A što se tiče ovoga: "sto je uostalom jedan od velikih razloga sto gomila ljudi sa ovog foruma ima zelju da emigrira iz ove zemlje...", e moj druže, kamo sreće da je to sve tako kako ti misliš da je. Pitaj malo ove što su već otišli koliko su onoga što su očekivali i zatekli tamo. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uostalom, zato sam jos uvek u dilemi sta da radim... |
|
||||
|
||||
![]()
Koverte su se zbunile, jer vreme podseca na novembar, a ne na jun...
![]() O drage koverte, samo lagano, samo hrabro! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cao svima, prvi put se javljam, prijavila sam se a i decka sam prijavila pa ko bude imao vise srece... , zelja nam je sa odemo uSAD u nadi da cemo imati bolji zivot nego ovde. . imam neki cudan osecaj da cemo dobiti green card ali sta dalje, da li neko od vas zna koliko je finansija otprilike potrebno za neki pocetak tamo, tj od dobijanja papira, da li se nesto placa u ambasadi i sl...
u SAD nemamo nikoga i znam da ce pocetak biti tezak . |
|
||||
|
||||
![]()
Znaci nekima je vec stigla koverta
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Svaki dan gledam u sandučić u nadi da ću vidit neko pisamce smeđe boje...ali ništa.
![]() Možda druge godine bude više sreće...
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prva koverta stigla 29.06 ? | dragonn | Vaša strana | 4 | 23.06.2025 15:51 |
DV 2011 - Da se prebrojimo | zeljko987 | Stare teme | 447 | 08.04.2012 15:09 |
DV-2011 Lottery Starts Soon! | Tarzan | Stare teme | 45 | 29.10.2009 12:48 |
Prva koverta stigla, a ja vec u SAD... | Nikola | Prva koverta | 21 | 19.06.2009 13:34 |
Stigla druga koverta, ... | mvp977 | Druga koverta | 35 | 09.12.2008 14:04 |
![]() |