![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
stavis University Degree i kao sto si rekao,ako te izvuku imas sta da im dodas i obrazlozis,puno srece:1081:
|
|
||||
|
||||
![]()
Neces imati problema. Al opet kad okrenes i master ti je University degree, tako da nemas brige. Vazno je samo da ispunjavas minimalne uslove, a ta cenjakanja oko visih stepena nisu uopste vazna. Mogao si i sa srednjom skolom da se prijavis:;D:
Samo da te izvuku, posle ces lako :==D: |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na odgovorima!
Supruga i ja se prijavljujemo po drugi put, pa vidjet cemo sta ce biti! Sretno! |
|
|||
|
|||
![]()
evo,poslao sam i za zenu,pa cekamo.
znaci do 1.5. sledece godine da kuliramo? i jos jedno pitanje(2): mi smo dobili serijske brojeve tipa 20132KJU69LKIU(ovo sam nalupetao,samo20132 je tacno).znaci,nema vise EUi neki redni broj.sta to znaci? i citao sam ali nisam nasao,da li su ukinuli koverte i sve ide preko neta,ili idu i koverte i dalje. hvala svima i sa srecom |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=fetus;25881]evo,poslao sam i za zenu,pa cekamo.
znaci do 1.5. sledece godine da kuliramo? i jos jedno pitanje(2): mi smo dobili serijske brojeve tipa 20132KJU69LKIU(ovo sam nalupetao,samo20132 je tacno).znaci,nema vise EUi neki redni broj.sta to znaci? i citao sam ali nisam nasao,da li su ukinuli koverte i sve ide preko neta,ili idu i koverte i dalje. hvala svima i sa srecom[/QUOTE] Taj broj kojeg si naveo je CN (Confirmation Number) i oznacava ti redni broj DV prijave. Ako te sustav kasnije selektira, onda ti se automatski dodjeljuje case broj koji pocine sa godinom DV prijave i regijom (EU za Europu) npr. 2012EUxxxxx Za promjenu procedure pogledaj ovdje: [URL="http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=902"]http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=902[/URL] |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav svima,
Čitam ovaj forum već danima pa sam danas rešio da se registrujem, da bih otklonio jednu nedoumicu koja me muči već nedelju dana, naravno ako ima nekog pouzdanog, ko poznaje ove stvari, ko bi mogao da mi da odgovor. Ja sam se pre 10 dana prijavio na lutriji, treći put ali 1. put samostalno jer prethodne dve godine za mene je to uradila jedna Agencija iz Bostona, koju sam platio. Na savet prijatelja koji već živi u Americi jer je i on dobio zelenu kartu na lutriji ove godine sam sve sam odradio. Radi se o slici za koju vidim da ima milion pitanja i odgovora. Ja sam sliku odradio kod fotografa kao i prethodnih godina, naravno svake godine nova slika, koja je odradjena maksimalno dobro što se tiče kvaliteta, 600X600, 195 KB, 24 bit, 72 dpi itd. Naravno prošla je i validator (za validator čitam na forumu da i nije baš pouzdan, ako nije što ga uopšte i postavljaju kad nema nikakve funkcije) i uspešnu registraciju, dobio sam Confirmation Number:2013XXXXXXXXXXX,Digital Signature: BDXXXXXXXXXXX,itd. ali zaključujem da je PROPORCIJA MOJE FOTOGRAFIJE SKORO KNAP PO PRAVILIMA,koje propisuje Američka vlada( odnos oko-rame, glava itd), jer vidim da ima nekih tolerancija na dijagramu.Ostalo je sve ok, nema nikakvih smetnji, jasna maksimalno, pozadina bela, nema nikakvih senki,bez osmeha,bez nakita, itd. Pitanje sledeće: DA LI SLEDI DISKVALIFIKACIJA ZBOG OVAKVE SLIKE NAKON DETALJNE OBRADE PODTAKA KADA ZA TO DODJE VREME, POSLE 5.NOVEMBRA A KASNIJE I AKO BUDEM IZVUČEN? P.S -I prethodnih godina fotografija je bila sličnih proporcija i nije bilo nikakvih problema, jer da je bilo verovatno bi mi ta agencija rekla da slika nije po standardu Američke vlade. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=marton;25882]Taj broj kojeg si naveo je CN (Confirmation Number) i oznacava ti redni broj DV prijave.
Ako te sustav kasnije selektira, onda ti se automatski dodjeljuje case broj koji pocine sa godinom DV prijave i regijom (EU za Europu) npr. 2012EUxxxxx Za promjenu procedure pogledaj ovdje: [URL="http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=902"]http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=902[/URL][/QUOTE] evo jos jedno pitanje i necu vise majke mi. da li taj broj 2013EUxxxxx dobijamo od 1.5. ili ranije? |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima evo i ja sam prijavio sebe drugi put i devojku prvi put...
puno sreće svima... |
|
||||
|
||||
![]()
2013euxxxxxxxx ,dobijaš tek ako si srećan dobitnik, posle 1.maja
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=BAXI;25887]2013euxxxxxxxx ,dobijaš tek ako si srećan dobitnik, posle 1.maja[/QUOTE]
super,hvala,ako bude potrebe(a nadam se da nece),javljam se kada me izvuku. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |