![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Blago onima koji se prijave a da ne pokusavaju naci korisne informacije o tome do izvlacenja, traziti iskustva onih koji su to vec prosli ili podijeliti misljenja sa onima koji su u istoj situaciji, ja im se stvarno divim.
Moja porodica i ja spadamo u "gustere", prvi nam je put. Dodatno nam je sve zacinila vijest o ukidanju lutrije, pa, kao i mnogi ovdje, gledamo na ovo kao zadnji voz za imigraciju u USA. Vjerovatno je nervoza povezana i sa godinama i ogromnom zeljom za izlaskom iz ovog sivila. Prema statistici, cinjenica je da ce vecina forumasa biti razocarana nakon izvlacenja. Na kraju krajeva, ipak je ovo lutrija i zivot ide dalje. Mozda bude i dodatno izvlacenje i poneko bude izvucen i u septembru ili kad vec to bude. Srecno svima!
|
|||
|
|||
|
Prva poruka na forumu, posle duge noci
![]() inace poslao sam dve prijave za DV 2014, |
|
|
|||
|
|||
joooj joooj![]() SVIMA ZELIM SRETNO I
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
za cudo Bozje ja sam spavala ko bebica..i danas me ne pere nervoza ko npr.jucer...onako flegma sam jer sta bude bude..Tko je zasluzio dobit ce jer je ipak sve na dragom Bogu!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ha ha pa ti ljudi koji pitaju banalne stvari oko izvlacenja i procedure sve te odgovore imaju na stranici na kojoj im pise Confirmation number kada su se prijavili. To su bahati ljudi koji olako shvataju prijavu i njima da pises svaki dan na forumu informacije to je dzaba. Ljudi koji znaju sta hoce kazem za mesec dana mogu sve saznati na forumu kada ih izvuku. Padobranaca i debila ce uvek biti. Uostalom to je samo moje misljenje, a neka misli kako ko hoce.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
proverila..HAS NOT BEEN SELECTED...steta...
![]() ![]() ![]() ![]() : smrc:
|
|
|
|||
|
|||
|
.............................. the Entry HAS NOT BEEN SELECTED ......................... Idemo dalje
|
|
|
||||
|
||||
|
I mi da se upisemo u "gubitnike" HAS NOT BEEN SELECTED, 3 prijave (zenu, mene i sina) i nista!
|